TÜRKİYE’NİN TAKİP ETTİĞİ ATOM KARINCA BAŞKAN! -Sancaktepe News

SON DAKİKA

TÜRKİYE’NİN TAKİP ETTİĞİ ATOM KARINCA BAŞKAN!

Bu haber 01 Mart 2021 - 21:08 'de eklendi ve 137 views kez görüntülendi.

TÜRKİYE’NİN TAKİP ETTİĞİ ATOM KARINCA BAŞKAN!

Yapmış olduğu çalışmalar ile tüm Türkiye’ye örnek olan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Belediye Başkanlarına örnek olmaya devam ediyor.

Seçildiği günden beri yapmış olduğu çalışmalarla Dilovası halkının gönlünde taht kuran Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in pandeminin başında ilçede her eve gıda kolisi ve patates, soğan dağıtım kampanyası Türkiye’de Belediye Başkanlarına örnek oldu.

ATOM KARINCA BAŞKAN

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Belediye Başkanlarına örnek olmaya devam ediyor. Yapmış olduğu çalışmalar nedeniyle gazetemiz tarafından “Atom Karınca” başkan unvanını taktığımız Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, göreve geldiğinde ilk icraatı olan makam aracını satarak ilçede okula giden tüm öğrencilere kırtasiye yardımı ile tüm halkın gönlünde taht kurarken, pandaminin başında her eve gıda kolisi ve patates soğan yardımı kampanyası Türkiye de Belediye başkanlarına örnek oldu.

TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLDU!

Pandemi sürecinde Dilovası ilçesinin her hanesine ulaşan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, 1 Mayıs 2020 tarihinde Dilovası ilçesinde her eve patates soğan dağıtım kampanyası örnek oldu. İstanbul Büyükşehir Belediyesinin 20 Mayıs 2020 tarihinde ihtiyaç sahibi vatandaşlara Limon, patates ve soğan dağıtım kampanyası yaparken tüm Türkiye de birçok belediyenin uygulamasının ardından Sancaktepe Belediyesi de ihtiyaç sahibi vatandaşlara patates soğan dağıtımı yapmaya başladı.