Sancaktepe News SİYASET Sancaktepe News Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

SUSURLUK BELEDİYE BAŞKANI NURETTİN GÜNEY, KONTROL ALTINA ALDIK

Bu haber 20 Ocak 2022 - 11:04 'de eklendi ve 96 views kez görüntülendi.

İstanbul Yerel Medyasını ağırlayan Balıkesir Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney, “kontrol altına alarak gerçekleştirdik” dedi.

İstanbul Gazete TV ve İnternet Habercileri Derneği Başkanı Ali Rıza Yıldız ve ekibini Balıkesir’in tarihi ve turistlik gezi programı kapsamında Balıkesir Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney misafir etti. Güney, İstanbul yerel medyasını Susurluk ilçesinin menşur tostu ve ayranını ikram etti ve Susurluk İlçesinin tarihi ve geçimi ile ilgili sunum yaparken Gazetemiz genel yayın Yönetmeni Asiye Soytürk’ün 2021 yılı denk bütçesini nasıl gerçekleştirdiniz sorusuna Güney, “yapılan tüm harcamaları kontrol altına aldık” ifadelerini kullandı. 

Balıkesir Büyükşehir Belediyesinin 10 Ocak çalışan gazeteciler günü münasebetiyle Balıkesir’in tarihi ve turistlik mekanlarını tanıtmak için İstanbul Gazete TV ve İnternet Habercileri Derneğinin gezi programı kapsamında Susurluk ilçesini ziyaret eden ekibi ağırlayan İYİ Partiden 2019 yerel seçimlerinden Balıkesir Susurluk Belediye Başkanı seçilen Nurettin Güney, “göreve geldikten sonra ilk işimiz ilçenin tamamında 52 km alt yapıyı yeniledik 2,5 yılda yüzde doksanını beşiktaş escort tamamladık. Belediyemiz kendi imkanlarıyla yatırım çalışmalarımızı yapıyoruz. Kadınlarımızın kendi hayatları üzerinde söz sahibi olmaları, istihdama katılmaları ekonomik ve sosyal yönden güçlenmeleri amacıyla ömür-üreten kadınlar projesini başlattık. Susurluk Ömür-Üreten Kadınları şehrimizin geçmiş tarihinden beri süre gelen mutfak kültürümüzü ve yemeklerini Türkiye’ye tanıttı” dedi.

BAŞKANI NURETTİN GÜNEY, KONTROL ALTINA ALDIK

2021 yılında bütçe fazlası verdiklerini dile getiren Susurluk Belediye Başkanı seçilen Nurettin Güney, “58,470 bin olan belediye bütçemizle 38 milyon yıllık harcamamız ile birlikte 20 milyonun üzerinde bitçe fazla verdi. Bunu da sadece belediyemizde yapılan tüm harcamalarımızı kontrol altına alarak gerçekleştirdik” ifadelerini kullandı.