SOSYAL MESAFE NAMAZA MI? - Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

SOSYAL MESAFE NAMAZA MI?

Bu haber 25 Mayıs 2020 - 19:48 'de eklendi ve 177 views kez görüntülendi.

SOSYAL MESAFE NAMAZA MI?

Koranavirüs tedbirleri nedeni ile ülkemizde Ramazan Bayram Namazı kılınmadı. Belediye Başkanları ve Siyasi Parti temsilcileri tarafından sosyal mesafe her alanda yok sayıldı.

Dünyayı saran Koranavirüs tedbirleri kapsamında Sosyal mesafe korunması acısından Türkiye de Camiler kapalı tutuluyor. Vakit namazları başta olmak üzere Cuma ve Ramazan Bayramı Namazı kılınamaması Sosyal Mesafe Namaza mı? var dedirtti. Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü, şehit aileleri ziyaretinde ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Metro hatlarını incelerken yöneticiler tarafından “Sosyal Mesafe” yok sayıldı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu

YÖNETİCİLER DAHİ UYMADI

Sosyal mesafe nedeni ile Ramazan Bayram namazının dahi kılınmadığı ülkemizde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sancaktepe de Yenidoğan, Cumhuriyet ve Emek Metro hatlarında yaptığı ziyaretlerde sosyal medyada yayınlanan fotoğraflarda sosyal mesafenin hiçe sayılması tepkilere neden oldu. İmamoğlu’nun ziyaretinde sosyal medya paylaşımlarında CHP Sancaktepe İlçe Yöneticileri ve meclis üyelerinin paylaşımları tepkilere neden oldu. Ziyarette Koranavirüs sürecinde vatandaşların ulaşamadığı iddia edilen ilçe başkanın da hazır bulunması dikkat çekti.

Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü

BAŞKAN DA SOSYAL MESAFEYE UYMADI

Sosyal mesafeye uyulması konusunda ilçede araç gezdirerek vatandaşları uyaran Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü, Şehit ailelerinin ziyaretinde sosyal mesafeye uymaması dikkat çekti. Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü’nün 15 Temmuz şehidi Muhammet Fazlı Demir ve Şehit Emre Baysal’ın ailesine ziyaretinde verilen fotoğraflarda “Sosyal Mesafe” uymaması başkan bunu yaparsa vatandaş ne yapmaz dedirtti.