1. Haberler
  2. Gündem
  3. ŞEYMA DÖĞÜCÜ: SANCAKTEPE’YE DEĞER KATACAKSINIZ

ŞEYMA DÖĞÜCÜ: SANCAKTEPE’YE DEĞER KATACAKSINIZ

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

SANCAKTEPE

Şeyma Döğücü, Sancaktepe TÜGVA yönetimi ile bir araya geldi. Döğücü, “Sancaktepe’mizin gençleri ile Sancaktepe’yi İstanbul’u ve Türkiye’de inanılmaz başarılara ulaşacağımıza inanıyorum” dedi.

Sancaktepe TÜGVA Şube Başkanı Yasin Aka ve Yönetimi tarafından Sancaktepe Yenidoğan Sosyal Tesislerinde meşale ve sloganlar ile karşılanan Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, gençler ile akşam yemeğinde bir araya gelerek geçlere hayatlarında başlarılar dilerken şampiyon olan Voleybol, futbol takımlarına ve dereceye giren gençlere hediyeler verdi. Yenidoğan Sosyal Tesislerin de akşam yemeğine Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, Sancaktepe TÜGVA Şube Başkanı Yasin Aka, Sancaktepe Ziganaspor Kulüp Başkanı İhsan Keleş, Sancaktepe Belediyesi Spor Müdürü Şenol Çelik ve Sancaktepe TÜGVA yönetimi katıldı.

DÖĞÜCÜ: SANCAKTEPE’YE FARKLI FARKLI DEĞERLER KATACAKSINIZ

Gençlere ‘Şeyma Döğücü Gönüllüleri’ çalışmalarından dolayı TÜGVA yönetimine teşekkür eden Sancaktepe Belediye Başkanı ve Adayı Şeyma Döğücü, “Sancaktepe TÜGVA yönetimine, Sancacaktepe’li gençlerimize yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ederim. Sancaktepe’li gençlerimiz her biriniz ayrı bir değersiniz. Ben inanıyorum ki her biriniz Sancaktepe’ye farklı farklı değerler katacaksınız. Sevgili gençler sizler her biriniz bizim bulunduğumuz görevlerde bulunacaksınız. Her biriniz ayrı alanlarda birer lider, etken ve Sancaktepe’ye güç katacak gençler olacaksınız. Sizler bu yaşlarda vakıf ve STK’larda başlayarak önümüzdeki dönemlerde daha güzel işler yapacağınızın somut bir kanıtı. Bugün burada Şampiyon olan Voleybol, futbol takımlarımız ile bir araya geldik. İnşallah Sancaktepe’mizin gençleri ile Sancaktepe’yi İstanbul’u ve Türkiye’yi inanılmaz başarılara ulaştıracağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı.

YASİN AKA: ŞEYMA BAŞKANI DA BİZLER TÜRKİYE’YE BENZETİYORUZ

Sancaktepe gençliğine verdiği desteklerden dolayı Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü’ye teşekkür eden Sancaktepe TÜGVA Şube Başkanı Yasin Aka, “Türkiye Türkiye’den büyüktür. Mazlumların umudu. Yakın coğrafyası başta olmak üzere bütün dünyaya merhamet elini uzatan bir ülkeyiz. Şeyma Başkanı da bizler Türkiye’ye benzetiyoruz. Kendine has yapısı başörtülü bir belediye başkan olması bizim için Şeyma Döğücü bir simge. Gençlik hareketlerine destek veren bir anne şefkati ile yaklaşan bir simge olarak görüyoruz. 31 Mart seçimlerinde Şeyma başkanımızın tekrar belediye başkanı olacağına inancımız tamdır. Bizlerde her zaman başkanımızın yayındayız” dedi.

 

Sancaktepe TÜGVA Şubesinin organize ettiği yemekte Başkan Döğücü gençler ile tek tek ilgilenirken program çekilen hatıra fotoğrafları ile sona erdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ŞEYMA DÖĞÜCÜ: SANCAKTEPE’YE DEĞER KATACAKSINIZ

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Cadde News - Gündem - Dünya - Ekonomi - Spor - Teknoloji - Magazin ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin