ŞEYMA DÖĞÜCÜ: İBB DEN SONRA EN ÇOK SPORCUSU OLAN BELEDİYE! - Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

ŞEYMA DÖĞÜCÜ: İBB DEN SONRA EN ÇOK SPORCUSU OLAN BELEDİYE!

Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü ulusal ve uluslararası şampiyonalarda dereceye giren sporcularla yemek organizasyonunda buluştu. Sancaktepe Belediye Gençlik ve Spor Kulüp bünyesinde Olimpik branşlarda ulusal ve uluslararası şampiyonalar ile bir araya gelen Döğücü, “Sizlerle gurur duyuyorum, iyi ki varsınız. İyi ki Sancaktepe’desiniz” ifadelerin kullandı.

Bu haber 27 Mayıs 2023 - 13:26 'de eklendi ve 162 views kez görüntülendi.

SANCAKTEPE NEWS

Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü ulusal ve uluslararası şampiyonalarda dereceye giren sporcularla yemek organizasyonunda buluştu. Sancaktepe Belediye Gençlik ve Spor Kulüp bünyesinde Olimpik branşlarda ulusal ve uluslararası şampiyonalar ile bir araya gelen Döğücü, “Sizlerle gurur duyuyorum, iyi ki varsınız. İyi ki Sancaktepe’desiniz” ifadelerin kullandı.

 

Olimpik branşlarda ulusal ve uluslararası şampiyonalarda bugüne kadar 2.449 madalya kazanan Sancaktepe Belediye Gençlik Spor Kulübünü bünyesinde yetiştirdiği 2.150 sporcu ve ailelerinin katıldığı davette Sancaktepe Belediyesi Recep Tayyip Erdoğan kongre merkezinde plaket dağıtım törenine Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü, AK Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Turgay Akpınar, Sancaktepe Belediye Başkan yardımcısı Ümit Şahin, Sancaktepe İlçe Spor Müdürü Muhammet Kılıç, Belediye Spor Müdürü Şenol Çelik, Sancaktepe Belediye Gençlik ve Spor Kulüp Başkanı Av. Yunus Ustahabipoğlu, kulüp teknik direktörleri sporcular ve aileleri katıldı.

Aldıkları başarılardan dolayı tüm sporcuları tebrik ve teşekkür eden Sancaktepe Belediye Başkanı Döğücü, “Sporcu çocuklarım, başarılı genç delikanlı dinamik evlatlarım var. Onları yetiştiren anneleri, bir de ayrılmaz parçaları hocalarımız var. Hepiniz hoş geldiniz. Her biriniz bizim yuvamızda, bizim çatımızın altındasınız. İmkanlarımız kısıtlı da olsa sizler için genişleterek, başarılı, ilçemizin gururu olmanız, bütün yeteneklerinizi ortaya çıkarabilecek, geliştirecek her türlü imkanı sağlamak için elimizden ne geliyorsa yapmak için bu çatının altındayız. Sizlerle gurur duyuyorum, iyi ki varsınız diyorum. İyi ki Sancaktepe’desiniz diyorum” dedi.

DÖĞÜCÜ: İBB DEN SONRA EN ÇOK SPORCUSU OLAN BELEDİYEYEYİZ

Olimpiyatlarda başarı sağlayacak öğrencilerin olduğunu dile getiren Başkan Şeyma Döğücü, “sporcularımız Türk Bayrağımızı Uluslaralarası turnuvalarda dalgalandıracaklarına inancım tamdır. Bizler Sancaktepe de spor burada dedik. Sporun merkezi ve sporcunun merkezi dedik. Bunun için tesislerimiz, hocalarımız ve tüm ekibimiz ile Sancaktepe gençliği için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Sporu Sancaktepe de sadece profesyonel ve okullarda değil hayatın her alanına yaymak için çalışıyoruz. İlçemizde üç yüzme havuzumuz var. Dördüncüsünü Sarıgazi mahallesine yapıyoruz. 7 tane  Fitness salonumuzu hizmete açtık. 19 mahallemiz için çalışmalarımız devam ediyor. 17 tesis, 77,107 kayıtlı sporcu, 1,501 Müsabık sporcu, 2,150 lisanslı sporcumuz, 2,449 madalya sahibi bir belediyeyiz. Sancaktepe de 24 farklı  Lokasyon da spor hizmeti veriyoruz. Sancaktepe Belediyesi olarak İBB den sonra en çok sporcusu olan belediyeyeyiz” ifadelerini kullandı.

TURGAY AKPINAR: TOPLUMUN SAĞLIKLI BİREYLERİNİ YETİŞTİRİYORUZ

Spor ile gençleri yarınlara hazırladıklarını dile getiren AK Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Turgay Akpınar, “Sancaktepe Belediye Gençlik Spor Kulübü gençlerimizin kendi yetenekleri ve kabiliyetlerini dünyadaki bütün sporcular ile yarıştıra bilecek ve onların seviyelerinin daha üstüne çıkarmak için çalışan kulüp. Toplumuz sağlıklı bireylerin evrensel değerleri olan evrensel birleştirme özelliği spor ve sanatla birleştirerek hem gençlerimizle geleceğinde kendilerini toplum ve sosyal yapı içirişinde daha rahat ifade etmelerinde büyük katkı sunuyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde ülkemizin il ve ilçelerinde bu faaliyetlerini yapabilmeleri için kabiliyetlerini ve yeteneklerini ortaya kokabilmeleri için tüm imkanlar seferber edildi. Gençlerimiz kendilerini her zaman ifade edebilecek imkanları sağlamaya bundan sonrada devam edeceğiz” dedi

YUNUS USTAHABİPOĞLU: SANCAKTEPE BELEDİYESİ OLARAK BAYRAĞIMIZI TÜM DÜNYADA DALGALANDIRDIK

Sancaktepe Belediye Gençlik Spor Kulübü Ampute Takımı ile tüm engelleri aştıklarını dile getiren Sancaktepe Belediye Gençlik ve Spor Kulüp Başkanı Av. Yunus Ustahabipoğlu, “kadın futbol takımız bir üst lige çıktı. Sancaktepe Belediyesi Spor Okulları olarak Dünya’nın bütün coğrafyasında ülkemizin Bayrağını Atletizm, Güreş, Hentbol, Karate, Tekvando da Sancaktepe Belediyesi olarak dalgalandırdık. Bu yolda mücadele eden başta hocalarımız sporcularımız belediyemizin spor müdürlüğü ve sayın Belediye Başkanımız Şeyma Döğücü hanımefendiye teşekkür ediyorum” dedi.

 

Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü çeşitli branşlarda birçok başarı elde eden sporculara ödüllerini verdiği organizasyonda yemeğin ardından Sancaktepe AK Parti İlçe Başkanı Turgay Akpınar, Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcısı Ümit Şahin,  Sancaktepe Belediye Gençlik ve Spor Kulüp Başkanı Av. Yunus Ustahabipoğlu, sporcular ile teker teker hatıra fotoğrafları çektirdi çeşitli hediyeler takdim etti.