1. Haberler
  2. Gündem
  3. SERHAT ATA ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ

SERHAT ATA ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

SANCAKTEPE 

Bağımsız Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Serhat Ata Seçim çalışmalarına hız verdi. Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya’yı ziyaret ederek seçim çalışmalarına devam eden bağımsız Sancaktepe Belediye Başkan Adayı serhat Ata Sancaktepe Muhtarları ile kahvaltıda bir araya geldi. Ata, Sancaktepe! Sizlerin verdiğiniz destekler ile dehada güzelleşecek, kalkınacak ve İstanbul’umuzun ileri gelen ilçelerinden biri olacak” ifadelerini kullandı.

Sancaktepe Mahalle Muhtarları ile kahvaltıda bir araya gelen Bağımsız Belediye Başkan adayı Serhat Ata, “Sancaktepe mahalle muhtarlarımız ile bir araya gelerek, kendileriyle istişarelerde bulunup, projelerimizi anlattık. Muhtarlarımızın görüşlerini aldık. Sancaktepe sizlerin verdiğiniz destekler ile daha da güzelleşecek ve kalkınacak. Sancaktepe İstanbul’umuzun ileri gelen ilçelerinden biri olacak. Mahalle muhtarlarımız, halk ile belediye arasında olan birer köprü durumunda. Kendileri halkın sesi. Her şey siz güzel insanlarımız için. Halka hizmet hakka hizmettir diyerek yola devam eden muhtarlarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
SERHAT ATA ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Cadde News - Gündem - Dünya - Ekonomi - Spor - Teknoloji - Magazin ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin