SELMAN ESMERER; BURUK VE ÖKSÜZ GEÇEN RAMAZAN! -Sancaktepe News

SON DAKİKA

SELMAN ESMERER; BURUK VE ÖKSÜZ GEÇEN RAMAZAN!

Bu haber 23 Mayıs 2020 - 21:31 'de eklendi ve 121 views kez görüntülendi.

SELMAN ESMERER; BURUK VE ÖKSÜZ GEÇEN RAMAZAN!

Yeni Bir Dünya Sanayici ve İş Adamları Derneği (YENİAD) Genel Başkanı Selman Esmerer, Ramazan Bayramı mesajı yayınladı.

Teravih, Cuma ve vakit namazların Camide kılınmadığını, eş, dost ve akraba ziyareti yapılamayan bir Bayram yaşandığı ve 61 yıllık ömrümde ilk defa böyle bir şey yaşadığını dile getiren Yeni Bir Dünya Sanayici ve İş Adamları Derneği (YENİAD) Genel Başkanı Selman Esmerer, yayınladığı Ramazan Bayram mesajında şunları dile getirdi.

CAMİDE CEMAATLE NAMAZ KILAMADIĞIMIZ RAMAZAN AYI

Cuma ve Teravih namazlarının Camide cemaatle kılınmadığına dikkat çeken Yeni Bir Dünya Sanayici ve İş Adamları Derneği (YENİAD) Genel Başkanı Selman Esmerer, “Koranavirüs (Covid 19) hastalığının ölüm ve korku saldığı, Camilerin kapalı olduğu, Cuma, Teravih ve vakit namazlarımızı cemaatle kılınamadığı bir Ramazan oldu.  Sokağa çıkma yasağı olan bir Bayram geçiriyoruz”.

ÖKSÜZ VE BURUK BİR BAYRAM YAŞAYACAĞIZ

YENİAD Genel Başkanı Selman Esmerer, “Eş, Dost ve akraba ziyaretlerinin yapılamadığı bir Ramazan. Öksüz ve buruk bir Bayram yaşıyoruz. 61 yıllık ömrümde böyle bir şey yaşadım. Yarabbi Camilerimizin açık, Cuma, Vakit, Teravih ve Bayram Namazlarımızı cemaatle Camide kılındığımız, Ramazanlara ve Bayramlara ulaştır. Yarabbi ümmetine merhamet eyle, Yarabbi hastalara şifa dertlilere deva borçlulara eda nasip eyle. Akıbetlerimizi hayır eyle. Ramazan Bayramımız mübarek olsun” ifadelerini kullandı.