ŞEHİT BAYSAL AİLESİNİN MUTLU GÜNÜNDE SANCAKTEPE HALKI YANLIZ BIRAKMADI - Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

ŞEHİT BAYSAL AİLESİNİN MUTLU GÜNÜNDE SANCAKTEPE HALKI YANLIZ BIRAKMADI

Bu haber 18 Eylül 2023 - 19:56 'de eklendi ve 206 views kez görüntülendi.

Sancaktepe Protokolü Şehit Emre Baysal’ın ailesinin mutlu gününde onları yalnız bırakmadı. Sancaktepeli Şehit Emre Baysal’ın erkek kardeşi Yunus Baysal’ın düğününde Sancaktepe’nin kamu, siyaset, spor ve iş dünyasını buluşturdu.

Büşra ve Yunus Baysal’ın nikâhını Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü kıyarken, şahitliğini ise Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya, AK Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Turgay Akpınar, MHP Sancaktepe İlçe Başkanı Arzu Karaalioğlu yaptı. Kaymakam Ahmet Karakaya ve Belediye Başkanı Şeyma Döğücü evlilik cüzdanını evin hanımı Büşra Baysal’a birlikte taktim ettiler.

Sancaktepe Önderler Düğün Salonunda düzenlen düğünde, davetlilere çeşitli ikramların yapılmasının ardından düğün töreninin startı Büşra ve Yunus Baysal’ın çiftinin sahneye çıkmasıyla birlikte verildi. Genç çift ile davetliler, gece boyunca sade ve şık bir müzik eşliğinde eğlendi.

Törende kısa bir tebrik k konuşması yapan Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, “Dünya evine giren bu güzel çiftimize bir ömür boyu mutluluklar diliyorum. İnşallah ileride doğacak çocuklarının sünnet ve düğünlerinde de bir araya geliriz.” dedi.

Şubat 2020 tarihinde İdlib’de şehit olan Uzman Onbaşı Emre Baysal, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı törenle son yolculuğuna Sancaktepe Yenidoğan mezarlığında uğurlanmıştı.