SANCAKTEPEDE SPOR BAKANI KASAPOĞLU; FİTNESS SALONLARI VE KİTAP KAFE’NİN AÇILIŞINI YAPTI - Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

SANCAKTEPEDE SPOR BAKANI KASAPOĞLU; FİTNESS SALONLARI VE KİTAP KAFE’NİN AÇILIŞINI YAPTI

Sancaktepe’de Kitap Kafe, Fitness ve Spor Merkezleri açılışında konuşan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, “Tüm illerimizde olduğu gibi Sancaktepe’nin de her bir karışında da gençler, kadınlar ve ilçe sakinleri için hizmet üretmeye, eser siyasetine katkı sağlamaya devam edeceğiz. Gençlerimiz her şeyin en iyisine, en güzeline layıktır anlayışıyla çalışıyoruz” dedi.

Bu haber 14 Aralık 2022 - 12:04 'de eklendi ve 75 views kez görüntülendi.

Gençlik Ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu Sancaktepe Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 7 adet Fitness salonu ve Kitap Kafe’nin açılışına katıldı.

Sancaktepe’de Kitap Kafe, Fitness ve Spor Merkezleri açılışında konuşan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, “Tüm illerimizde olduğu gibi Sancaktepe’nin de her bir karışında da gençler, kadınlar ve ilçe sakinleri için hizmet üretmeye, eser siyasetine katkı sağlamaya devam edeceğiz. Gençlerimiz her şeyin en iyisine, en güzeline layıktır anlayışıyla çalışıyoruz” dedi.

Sancaktepe Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan içerisinde kick bokstan fitnessa, karatedan jimnastiğe 18 branşta eğitim imkanı sunan spor merkezi ve Kitap Kafe’nin açılışı Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun katılımıyla açıldı.

“GURUR DUYUYORUZ”

Sancaktepe’nin genç ve spor odaklı hizmet anlayışını takdir ettiğini söyleyen Kasapoğlu, “Gençler ve kadınlar için eser üretmenin heyecanı apayrı. Bakanlık olarak genç odaklı hizmet, kadın odaklı spor anlayışımızla ülkemizdeki spor çıtasını, halkımızın spora erişimini fırsat eşitliği anlayışıyla daha yukarılara taşımanın heyecanını yaşıyoruz. Açtığımız tesisleri kadın odaklı kullandırıyoruz. Başarıları da birlikte yaşıyoruz. Yaşamaya da devam edeceğiz. 2022 yılında uluslararası arenada 5 bin 279 madalya ile Türk bayrağını al sancağa yükselten bir başarı hikayesinin mutlu tablosudur, gurur duyuyoruz. İnanıyorum ki açacağımız tesislerden yetişecek gençler bu çıtayı daha yukarılara taşıyacak. Bu ülkenin, milletin gururu olmaya devam edecekler” diye konuştu.

 “HER VATANDAŞIN SPORA ERİŞMESİNİ HEDEFLİYORUZ”

Spora erişimi önemli gördüklerini vurgulayan Kasapoğlu, “Tüm illerimizde olduğu gibi Sancaktepe’nin de her bir karışında gençler, kadınlar ve ilçe sakinleri için hizmet üretmeye, eser siyasetine katkı sağlamaya devam edeceğiz. Bakanlık olarak 500’e yakın gençlik merkezlerimiz, 300’den fazla genç ofisimiz var. Bu gençler neredeyse biz oradayız anlayışının ürünüdür. Bunu her geçen gün talebe, ihtiyaca göre artırmanın mücadelesini veriyoruz. Gençlerimiz her şeyin en iyisine, en güzeline layıktır anlayışıyla çalışıyoruz. Sporu, spora erişimi çok ama çok önemli görüyoruz. Sadece belli kesimlerin değil fırsat eşitliği ilkesi doğrultusunda bu ülkenin her vatandaşının spora erişimini ve tüm imkanlardan en güçlü şekilde faydalanmasını hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

DÖĞÜCÜ: KADINLARIMIZ VE GENÇ KARDEŞLERİMİZ DAİMA YANLARINDAYIZ

Sancaktepe’ye hizmet için hiç durmadan çalışmaya devam ettiklerini söyleyen Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, en güzel yatırımın gençlere, gençliğe olduğunu söyledi. Döğücü, “Sayın bakanımızın teşrifleriyle açılışını gerçekleştireceğimiz Kitap Kafe ile Fitness ve Spor Merkezlerimiz tüm vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Kitapsever bir belediye başkanı olarak Sancaktepemiz’de bir ilk olacak Kitap Kafe ve 7 kıymetli tesisin hayata geçirilmesinin mutluluğu içerisindeyim. Kitap kafeler kelimenin, mananın gücüne, birleştiriciliğine inanan biri olarak beni oldukça heyecanlandırıyor. Fitness ve Spor merkezlerimiz ise sağlıklı bir geleceğe açılan kapılar olması hasebiyle aynı şekilde bu heyecanı bizde uyandırıyor. Gençlerimizi seviyoruz. Sancaktepe’mizi seviyoruz. İlçemizin her insanı sporla bedensel, kitapla zihinsel bir zenginlik ve dönüşüm yaşasın istiyoruz. Sancaktepe’miz en iyisine, en güzeline layıktır anlayışıyla yola çıktık. Amacımız, spor yapmak ve kitap okumak isteyen herkese, gereken altyapı imkanlarını sağlamaktır. Bu anlamda özellikle kadınlarımız ve genç kardeşlerimiz daima yanlarında olduğumuzu bilmelidir. Sancaktepe’nin eğitimde ve sporda yükselen marka değerini güçlendirmeye inşallah devam edeceğiz” dedi.

Açılışın ardından Bakan Kasapoğlu, Belediye Başkanı Döğücü ve beraberindekiler spor merkezi ile Kitap Kafe’yi gezerek gençlerle bir araya geldi. Bakan Kasapoğlu, öğrencilere kitap hediye etti. Bakan Kasapoğlu Sancaktepe temasları çerçevesinde ilçede ki tesisleri gezdikten sonra, akşam ilçede bulunan sporcu anneleri ile “Anneler ile Spor Konuşuyoruz” adı altında düzenlenen söyleşiye katılarak sporcu anneleri ile bir araya geldi.