SANCAKTEPEDE OBEZİTE VE METABOLİK CERRAHİSİ BAŞLADI - Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

SANCAKTEPEDE OBEZİTE VE METABOLİK CERRAHİSİ BAŞLADI

Bu haber 18 Temmuz 2023 - 19:47 'de eklendi ve 465 views kez görüntülendi.

SANCAKTEPE

Sağlık alanında yaptığı çalışmalar ile Sancaktepe ilçemiz tanınmasında büyük yeri olan Sancaktepe Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Obezite ve Metabolik cerrahisi başladı.

Sancaktepe Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi yeni klinikler açmaya devam ediyor. Başhekim Prof. Dr. Alpaslan Tanoğlu yönetimindeki Sancaktepe Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Obezite ve Metabolik kliniği hizmete başladı.

Obezite’nin bir halk sağlığı olduğu ve özellikle 40 yaş üstü vatandaşlara önemli uyarılarda bulunan Sancaktepe Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi Genel Cerrahi Eğitim Sorumlusu Doç. Dr. Mehmet Saydam, vatandaşların diyet ile birlikte egzersiz yapması, sağlıklı besinler tüketmesi, Fesfut ürünlerinden uzak durulmasını tavsiye etti.

Genel cerrahi kliniğinde bütün ameliyatların yapıldığını ve Obezite ve Metabolik polikliniği için MHRS randevu sisteminden randevu ile hasta kabul ettiklerini dile getiren Sancaktepe Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi Genel Cerrahi Eğitim Sorumlusu Doç. Dr. Mehmet Saydam şöyle devam etti.

HABERİN LİNKİ: