Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

SANCAKTEPE SPOR MASTERLER, ELİT MASTER LİG’DE KURA HEYECANI 

Bu haber 02 Eylül 2022 - 21:30 'de eklendi ve 232 views kez görüntülendi.

Sancaktepe Spor Masterlerin oynadığı Elit Master Lig’i 2022-2023 Sezonu için kura heyecanı…  

İstanbul Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün konferans salonunda 5 Eylül Pazartesi günü Sancaktepe Spor Masterlerin oynadığı Elit Master Lig’inin 2022-2023 Sezonu fikstür çekimi yapılacak. Sancaktepe ilçesinden üç takımın oynadığı Elit Master Lig’inde Sancaktepe Spor Masterler, Sarıgazi Masterler ve Samandıra Masterlerin oynayacağı Lig’inde kura heyecanı.

SEÇKİN KALENDER: ŞAMPİYON OLMAK İÇİN İNANCIMIZ TAM

Elit Master Lig’inin 2022-2023 Sezonu Master ve Veteran takımlarının fikstür kuralarının çekileceğini dile getiren Sancaktepe Spor Masterler kaptanı Seçkin Kalender, “geçen yıl ikinci olarak tamamladığımız ligimizin Pazartesi günü fikstür çekimi yapılacak. Sportif Direktörümüz Metin Keleş ve Teknik direktörümüz İsmail Aras’ın yönetiminde haftada iki Antrenman ve hazırlık maçları yaparak devam ediyoruz. Takımımıza yeni katılan arkadaşlarımız ile bugüne kadar oynadığımız hazırlık maçlarımıza baktığımızda takımız geçen sezona göre çok iyi bir takım olduk. Bu durum bizleri mutlu ediyor. Elit Master Lig’inin 2022-2023 Sezonun en iyi takımı olduğumuza inancım tamdır. Pazartesi günü çekilecek olan Elit Master Lig’i 2022-2023 Sezonu tüm takımlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Şampiyon olmak için inancımız tam” ifadesini kullandı.

İstanbul Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün konferans salonunda 5 Eylül Pazartesi günü saat 20:00 de 2022-2023 Sezonu için Elit Master Lig’i Master ve Veteran takımlarının fikstür kuraları çekilecek. Sancaktepe ilesinden Sancaktepe Spor Masterler, Sarıgazi Masterler ve Samandıra Masterler aynı ligde yer alacak.