SANCAKTEPE MUHTARLARINDAN İETT’YE ÇAĞRI - Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

SANCAKTEPE MUHTARLARINDAN İETT’YE ÇAĞRI

Sancaktepe; Akpınar, Fatih, Veyselkarani, Osmangazi ve Paşaköy Mahalle Halkı Üsküdar, Ümraniye, Kadıköy, Kartal ve Avrupa yakasına ulaşım için İETT hattı istiyor.

Bu haber 26 Mart 2023 - 14:09 'de eklendi ve 103 views kez görüntülendi.

Sancaktepe; Akpınar, Fatih, Veyselkarani, Osmangazi ve Paşaköy Mahalle Halkı Üsküdar, Ümraniye, Kadıköy, Kartal ve Avrupa yakasına ulaşım için İETT hattı istiyor.

İlçemizde bulunan birçok noktaya ulaşımın zor olduğunu dile getiren Sancaktepe Muhtarlar Dernek Başkanı Hüseyin Kocagöz, “ilçe muhtarları olarak mahallelerimizde yaşanan ulaşım sorunlarını yetkililere ilettik. Özellikle Akpınar, Fatih, Veyselkarani, Osmangazi ve Paşaköy Mahalle Halkı Üsküdar, Ümraniye, Kadıköy, Kartal, Avrupa yakasına ilçemizden vatandaşlarımızın ulaşım noktasında sıkıntılarını bizler vasıtasıyla yetkililere ulaştırıyoruz ama sonuç yok. İBB, İETT ve Sancaktepe Belediyesine defalarca sorunları ilettik. Sancaktepe Belediyesi Yetkinin İBB de olduğunu dile getirirken bugüne kadar İstanbul Büyükşehir Belediyesine yapılan müracaatlarımıza yıllardır hep olumsuz geri dönüş oldu” dedi.

Hüseyin Kocagöz, “bölgenin en büyük devlet hastanesi ilçemizde. Akpınar, Veysel Karani, Abdurrahmangazi ve Osmangazi mahalleleri ilçemizdeki Sancaktepe Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesine ulaşmak için üç araç kullanıyor. Bu durum vatandaşlarımızı zorluyor. İETT hatları noktasında muhtarlıklarımıza sürekli vatandaşlarımızın sözlü istekleri ile karşılaşıyoruz. Bu konuda yetkililerin artık harekete geçmesini bekliyoruz. Hastaneye ve işe giderken vatandaşlarımızın yaşadığı sıkıntının giderilmesini bekliyoruz” ifadelerini kullandı.