SANCAKTEPE BALKONLARI ÇİÇEK AÇTI - Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

SANCAKTEPE BALKONLARI ÇİÇEK AÇTI

Bu haber 09 Ağustos 2022 - 19:31 'de eklendi ve 86 views kez görüntülendi.

Sancaktepe balkonları çiçek açtı. Bu yıl ikincisi düzenlenen “Yeşil Balkonlar Sancaktepe Çiçek Açıyor” projesi kapsamında Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü, vatandaşlara saksıda çiçek dağıtımı yaptı.  

 “Yeşil Balkonlar, Yeşil Sancaktepe” sloganıyla çiçek dağıtımı Sancaktepe’nin üç bölgesinde gerçekleştirildi. Samandıra Saat Kulesi, Sarıgazi demokrasi meydanı ve yenidoğan dört yol mevkinde gerçekleştirilen Çiçek dağıtım törenine Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü vatandaşlara saksılarda hazırlanan çiçeklerin dağıtımını gerçekleştirdi.

Sıçak yaz günü yaşadığını dile getiren Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü, “yapmış olduğumuz projemiz ile Sancaktepe’yi çiçeklendiriyoruz. Geçen yıl olduğu gibi balkon yarışması yapacağız. Dağıtmış olduğum çiçeklerle komşularımızın kendi fotoğrafları ile hanım efendilere ve beyefendilere bizimde ödüllerimiz olacak. Komşularımızın göndereceği fotoğraflar ile yapacağımız yarışmayla içlerinde birinci ikincilerimizi seçerek ödüllerimizi vereceğiz. Sancaktepe’nin yaşana bilir Sancaktepe olduğunu biliyoruz ama herkesin bunu hissetmesini istiyoruz.   Yaşamaya değer Sancaktepe’de hep birlikte yaşayacağız. Yeşil balkonlar projemizin bu yıl ikinci etabını gerçekleştiriyor. Hep birlikte Sancaktepe’yi güzelleştirmeye devam edeceğiz. İfadelerini kullandı.  

Vatandaşlar çiçek dağıtımından dolayı başkana teşekkür ederken fotoğraf çektirdiler.