SABİT KARAMAN: SANCAKTEPE’DE AK BELEDİYECİLİĞİ DEVAM EDECEK - Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

SABİT KARAMAN: SANCAKTEPE’DE AK BELEDİYECİLİĞİ DEVAM EDECEK

Sancaktepe’nin 19 mahalle muhtarı, kanaat önderleri, esnafları ve sanayicisini ziyaret ederek çalışmalarını sürdüren AK Parti Sancaktepe Belediye Başkan Aday Adayı Sabit Karaman, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın belirlediği hedeflerde Türkiye Yüzyılına yakışır hizmet çalışmalarımız devam ediyor. Sancaktepe’mizi Bilim, Teknoloji, Sosyal ve Kültürel belediyecilik alanında çağın ilerisine taşıyacak Sancaktepe’mizi mutlu kent mutlu insanlar prensibiyle birlikte yönetmeye talibiz destek ve dualarınızı beklerim” ifadelerini kullandı.

Bu haber 28 Aralık 2023 - 13:08 'de eklendi ve 117 views kez görüntülendi.

SANCAKTEPE

 

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Sancaktepe Belediye Başkanlığı için yarış devam ediyor. AK Parti Sancaktepe Belediye Başkan Aday Adayı Sabit Karaman çalışmalarına devam ediyor.

 

Sancaktepe’nin 19 mahalle muhtarı, kanaat önderleri, esnafları ve sanayicisini ziyaret ederek çalışmalarını sürdüren AK Parti Sancaktepe Belediye Başkan Aday Adayı Sabit Karaman, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın belirlediği hedeflerde Türkiye Yüzyılına yakışır hizmet çalışmalarımız devam ediyor.  Sancaktepe’mizi Bilim, Teknoloji, Sosyal ve Kültürel belediyecilik alanında çağın ilerisine taşıyacak Sancaktepe’mizi mutlu kent mutlu insanlar prensibiyle birlikte yönetmeye talibiz destek ve dualarınızı beklerim” ifadelerini kullandı.

 

 

AK Parti Belediye Başkan Adaylarını belirleme çalışmalarına devam ediyor. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında geçtiğimiz hafta İstanbul Büyükşehir ve İlçe Belediye başkanlığı için geniş kapsamlı çalışma yapıldı. Sancaktepe Belediye Başkanlığı için aday Adayları adaylaşmak için çalışmalarına devam ediyor. AK Parti Sancaktepe Belediye Başkan Aday Adayı Sabit Karaman Sancaktepe’de yaptığı çalışmalar hakkında Gazetemizin sorularını cevapladı.

 

 

 

Aday adaylığı süreciniz nasıl geçmektedir?

 

Sancaktepe’li iş insanı aday adaylık müracaatından sonra seçim çalışmalarına aralıksız devam ettiğini dile getiren AK Parti Sancaktepe Belediye Başkan Aday Adayı Sabit Karaman, “Aday adaylık müracaatımızı ile birlikte ilçemizin önde gelenlerini ziyaret etmeye ve ilçemiz adına istişarelerimize başladım. Bugüne kadar birçok kez ziyaret etiğim ve bu süreçte de 19 mahalle muhtarlarımızı ziyaret ederek istişarede bulunarak önümüzdeki dönemin üzerine görüşlerini aldım. İlçemizin önde gelenleri başta olmak üzere kanaat önderleri, esnaflarımız, sanayicilerimizi ziyaret ederek görüşlerini aldık. Ayrıca hemşehri dernekleri başta olmak üzere birçok STK’yı ziyaret ettim. Bu çalışmalarımıza adaylaştığımız zaman daha ileriye taşınarak devam edeceğiz. Bu ziyaretlerimizde herkesin teveccühünü gördük. Sancaktepe’lilerle iç içe geçmişten günümüze olmaya devam ettik, etmeye de devam edeceğiz” dedi.

 

 

SABİT KARAMAN: PROJELERİMİZ HAZIR

 

 

İlçemizin kronikleşmiş bazı problemleri bulunmakta aday adaylık süreciniz adaylığa dönüşür ve belediye başkanı seçilirseniz ilk çözeceğiniz sorun nedir?

 

 

Sancaktepe beş ilçeye komşu olan bir ilçe olduğunu dile getiren Aday Adayı Sabit Karaman, “Sancaktepe ilçemiz bu ilçelerin trafik geçiş güzergahlarında bulunması ve son dönemde aldığı yoğun göç sebebiyle trafiğin sıkışmasına sebep olmaktadır. Bu problemi teknik ekibimizle birlikte alt yapı ve üst yapı proje çalışmalarını gerek Profesör, Mimar, Mühendis gibi alanında uzman ekiplerden oluşturduğumuz ekibimizle projelendirdik. Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle ve halkımızın teveccühüyle göreve gelirsek alanında uzman ekiplerle bu projeleri Sancaktepe’li hemşerilerimizin hizmetine sunacağız ve bunun gibi birçok sorunu Sancaktepe’lilere unutturacağız” dedi.

 

 

KARAMAN: SANCAKTEPE İSTANBUL’A YAKIŞIR BİR KENT OLACAK

 

Aday olursanız nasıl bir kadroyla yol yürüyeceksiniz?

 

Her kesimi kapsayan ekip ile yola çıktıklarının altını çizen Sabit Karaman, “iki farklı yapı oluşturacağız. Birinci yapımız meclis üyeleri. İkinci yapımız ise belediyemizdeki çalışma arkadaşlarımız. 19 mahalleden oluşan Sancaktepe’mizde toplumun her kesiminden kabul görmüş eğitimli, liyakatli Türkiye Yüzyılı ilkelerine bağlı Cumhur İttifakıyla bütünleşik davası millete hizmet etmek olan arkadaşlarımız mecliste yer alacak. Liyakatli kadroların Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın oluşturduğu AK Belediyecilik sevdasıyla ilçe başkanımız ile kadromuzu oluşturarak Sayın il başkanımızın olurlarına sunacağız. Diğer bir husus ise belediye içerisindeki çalışma arkadaşlarımızı alanında uzman ekiplerden oluşturarak Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın sevdası olan İstanbul’a yakışır bir kent oluşturup gelişmiş bir Sancaktepe hayaliyle kadrolarımızı oluşturacağız” dedi.

 

SABİT KARAMAN: SANCAKTEPE’DE AK BELEDİYECİLİĞİ DEVAM EDECEK

 

Sancaktepe’lilere son olarak mesajınız nedir?

 

Sancaktepe’de AK Belediyeciliğinin devam edeceğinin altını çizen AK Parti Sancaktepe Belediye Başkan Aday Adayı Sabit Karaman, “sevgili Sancaktepe’li hemşerilerimiz Türkiye Cumhuriyetinin birleştirici gücü Cumhuriyetimizin mayası AK Partimizin Sancaktepe’de AK Belediyeciliğin devamı için çıkmış olduğumuz bu yolda sizlerin önce dualarına sonra desteklerinize talibiz. Sancaktepe’mizi Cumhuriyetimizin banisi Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın gelecek yüzyıl için belirlediği hedeflerde Türkiye Yüzyılına her alanda yakışır hizmet ve çalışmalarımızla damgamızı vurarak Sancaktepe’mizi Bilim, Teknoloji, Sosyal ve Kültürel belediyecilik alanında çağın ilerisine taşıyacak Sancaktepe’mizi mutlu kent mutlu insanlar prensibiyle birlikte yönetmeye talibiz destek ve dualarınızı beklerim” ifadelerini kullandı.