SABİT KARAMAN: SANCAKTEPE İÇİN HEP BİRLİKTE EL ELE - Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

SABİT KARAMAN: SANCAKTEPE İÇİN HEP BİRLİKTE EL ELE

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Sancaktepe Belediye Başkanlığı için Aday Adaylarının çalışmalarına devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde aday adaylığını açıklayan AK Parti Sancaktepe Belediye Başkan Aday Adayı Sabit Karaman, “Hep birlikte el ele inşallah yepyeni bir Sancaktepe inşa etmek için “Türkiye Yüzyılı”nda Yeni Türkiye ve Yeni Sancaktepe için Yeni Bir Kan,  Yeni Bir Heyecan ve Yeni Bir Başlangıç” ifadelerini kullandı.

Bu haber 19 Aralık 2023 - 11:14 'de eklendi ve 176 views kez görüntülendi.

SANCAKTEPE

AK Parti Sancaktepe Belediye Başkan Aday Adayı Sabit Karaman çalışmalarına devam ediyor. Aday adaylık müracaatından sonra STK ziyaretleri başta olmak üzere esnaf ziyaretleri ve etkili fert ziyaretlerine devam eden Sabit Karaman projelerini anlatmaya devam ediyor.

 

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Sancaktepe Belediye Başkanlığı için Aday Adaylarının çalışmalarına devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde aday adaylığını açıklayan AK Parti Sancaktepe Belediye Başkan Aday Adayı Sabit Karaman, “Hep birlikte el ele inşallah yepyeni bir Sancaktepe inşa etmek için “Türkiye Yüzyılı”nda Yeni Türkiye ve Yeni Sancaktepe için Yeni Bir Kan,  Yeni Bir Heyecan ve Yeni Bir Başlangıç” ifadelerini kullandı.

 

AK Parti Sancaktepe Belediyesi Başkan Aday Adayı Sabit Karaman yaptığı açıklamada şunları söyledi;

Sancaktepe’li Hemşehrilerine seslenerek İlçenin Türkiye ve İstanbul için ne kadar önemli bir mevkide olduğunu vurgulayan Sancaktepe Belediye Başkan Aday Adayı Sabit Karaman, “Dünyanın yedi harikasından biri olan güzel İstanbul’umuzun ‘İpek Yolu’ özelliğini üstlenen ve geleceğimize huzur dağıtacak olan, İstanbul’un en güzel İlçesi olmayı hak eden, güzel Anadolu’muzun bir mozaiği özelliğini taşıyan ve yiğit, fedakar, çalışkan insanların ilçesi Sancaktepe’ye Allah’ın izni, Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleri ve Siz Kıymetli Hemşehrilerimin destek ve teveccühleri ile Belediye Başkanı olmaya geldim inşallah. Bu kutsal görev ile siz değerli Sancaktepe’li hemşehrilerime hizmet etmekten onur duyacağım. Talip olduğum ve bana tevdi edileceğine inandığım bu kutlu görevin ağır sorumluluğunun da farkındayım”.

KARAMAN: İLÇEMİZİN RÖNTGENİNİ ÇEKTİK.

Sancaktepe’de doğup büyüdüğünün altını çizen A. Adayı Sabit Karaman, “geçmişte Belediye Başkanlığı yapmış olan ve Sizlerin Belediye Başkanı olmuş 56 yılını Sancaktepe’de geçirmiş olan bu fakiri çok uzun yıllardır sizlerde biliyor ve tanıyorsunuz. Bu kardeşiniz uzun bir süreden bu yana yapmış olduğu görevler hasebiyle de ilçemizin her bir köşesini ve 19 Mahallesini baştanbaşa defalarca dolaşarak, sizlerle istişarelerde bulunmuş, ilçemizin sorunlarını yakından gözlemlemiş ve tabiri caizse adeta ilçemizin röntgenini çekmiştir. İlçemizin sorunlarının neler olduğunu çok iyi biliyor ve her biri için çözüm yollarının ne olduğunu ve bunların çözüme ulaştırılması için gerekli projelerin neler olduğunu biliyor ve bu projelerin de tek, tek hepsinin hazır olduğunu huzurunuzda beyan ediyorum”.

SABİT KARAMAN: İLÇEMİZİ HAK ETTİĞİ HİZMETLERLE BULUŞTURACAĞIZ

Göreve geldiğinde ilk işinin acil eylem planını uygulamak olduğunu dile getiren Sabit Karaman, “Acil Eylem Planı”mızı, orta ve sürdürülebilir uzun vadeli süreç dilimlerine yayacağız ve böylelikle oluşturacağımız yol haritamız ile ilçemizi hak ettiği hizmetlerle adım adım buluşturacağız. Sadece gündelik yaşamın kolaylaştırılması değil, İlçemize katma değerler üreterek ilçe ekonomisini canlandıracak her türlü yol ve yöntemleri uygulayacağız. Bütün bunları Siz Değerli Sancaktepe’li hemşehrilerim ile yapacağız. Ancak; yol haritamızı uygulama noktasında sizlerin dua destek ve katkılarını çok önemsiyorum ve bekliyorum”.

KARAMAN: VAKİT SÖYLEM DEĞİL, EYLEM VAKTİDİR

Sancaktepe’ye hizmet etmiş tüm yöneticilere teşekkür eden A. Adayı Sabit Karaman, “Sancaktepe İlçemize bugüne kadar bir taş üstüne bir çakıl tanesi koymuş olan herkese teşekkür ediyor. Sizlerin de vakıf olduğu gibi söylem anlamında bugüne kadar Sancaktepe için söylenebilecek her söz söylendi. Fakat vakit artık söylem değil eylem vaktidir. Bunu da ancak ve ancak birlikte el ele hep birlikte başaracağız ve ilçemizi daha müreffeh, daha canlı, daha verimli, daha yaşanabilir bir ilçe konumuna en kısa sürede getireceğiz ve böylece ilçe halkını daha da kazançlı, mutlu ve huzurlu olduğu günlere kavuşturacağız”.

SABİT KARAMAN: SANCAKTEPE İÇİN HEP BİRLİKTE EL ELE

Sancaktepe için eyleme geçeceğini dile getiren AK Parti Sancaktepe Belediye başkan Aday Adayı Sabit Karaman, “İşte bu sebeplerle evvel Allah’a sonra Sayın Cumhurbaşkanımıza ve tabii ki sizlere güvenerek Haydi Ya Allah Bismillah diyerek Sancaktepe Belediye Başkanlığı için Aday Adaylığımı açıkladım. Hep birlikte el ele inşallah yepyeni bir Sancaktepe inşa etmek için “Türkiye Yüzyılı”nda Yeni Türkiye ve Yeni Sancaktepe için Yeni Bir Kan,  Yeni Bir Heyecan ve Yeni Bir Başlangıç diyor hepinize saygılarımı ve şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.