1. Haberler
  2. Genel
  3. PROF. DR. NURETTİN YİYİT; ANNELER GÜNÜNÜ KUTLADI

PROF. DR. NURETTİN YİYİT; ANNELER GÜNÜNÜ KUTLADI

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yedikule Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Anneler unutulmadı. Hastane Başhekimi Prof. Dr. Nurettin Yiyit, Anneler Günü vesilesiyle Hastanede hasta olarak yatan annelere, refakatçilere ve hastanede görev yapan anne olan personeli ziyaret ederek çiçek hediye etti.

Peygamber efendimizin annelerin önemini ortaya koymak için söylediği Cennet Annelerin ayaklarının altındadır sözünü hatırladığımız bu günde dünya Anneler Günü tüm ülkemizde kutlandı. Görev yaptığı yerlerde önemli çalışmalara imza atan Yedikule Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Nurettin Yiyit, Yedikule Hastanesinde yatarak tedavi gören anneler, refakatçiler ve hastanede görev yapan anne olan personelli ziyaret ederek çiçek taktim etti.

 

Yedikule Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi gören ve çalışan anneleri ziyaret ederek çiçek taktim eden Başhekimi Prof. Dr. Nurettin Yiyit, “anneler hepimizin başımızın tacı. Bugün başta hastanemizde yatarak tedavi gören hastalarımızın ve personellerimizin anneler gününü kutladık. Bu vesile ile başta Annem olmak üzere Şehit, gazi ve tüm annelerin anneler günü kutlu olsun” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
PROF. DR. NURETTİN YİYİT; ANNELER GÜNÜNÜ KUTLADI

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Cadde News - Gündem - Dünya - Ekonomi - Spor - Teknoloji - Magazin ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin