LGBT VEBASI... ( 1 ) - Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

LGBT VEBASI… ( 1 )

Üzerinde Bulunduğumuz coğrafyanın konumu ve tarihsel yaşanmışlıkların yansıra, Toplum olarak İslam dinine mensup olduğumuz için Siyonizm hedefinde bulunuyoruz.

Bu haber 09 Temmuz 2023 - 11:40 'de eklendi ve 200 views kez görüntülendi.

 

Üzerinde Bulunduğumuz coğrafyanın konumu ve tarihsel yaşanmışlıkların yansıra, Toplum olarak İslam dinine mensup olduğumuz için Siyonizm hedefinde bulunuyoruz.

Siyonizm hedefinde olmanız için Nazım Hikmet olmanız veya Necip Fazıl Kısakürek, 28. filoya karşı gelmeniz, İmam Hatip kurmanız veya kurmamanız bir şey ifade etmiyor. Eğer siz bu coğrafyada haksızlığa boyun eğmiyorsanız ipin ucundaki boynun Deniz Gezmiş veya İskilipli Atıf’a ait olması da bir şey ifade etmez. Sonuçta siz Siyonizm gözünde aynısınız ve yok edilmeye mahkumsunuzdur. Olaylar yaşanırken önce kutuplaşma sürecini çok iyi uyguladıkları için canlarımıza kıyarken ses çıkarmayanlar olarak, işin vahametini mesela bugün müze olarak ziyarete açılan Sincanlar cezaevinde olayın bütününe bakarken yan yana ranzalarda toplumun her kesiminden tanıdık simaların yattığını görünce hayretler içinde kalırsınız.

 

Eğer yaşananlardan ders almaz iseniz Darağacında sağcı solcu diye ayırt etmeden 20’li yaşlarda asılan evlatlarımızın isimlerini yaşadıklarını okumaktan öteye geçemezsiniz.

Dün teker teker hedef alarak toplumumuzu hedef alan Siyonizm şimdi hedef büyüterek,  bir toplumun en değerli varlığı çekirdek aileyi hedef alıyor. Ailenin yapısını bozmak suretiyle, toplumun direncini düşürüp asıl hedefleri olan ülkemizi parçalama hedeflerine ulaşmaya çalışmaktadırlar.

Ve siz LGBT kelimesini duyduğunuz da aklınıza bir ideoloji değil de bir kişi. Veya bir bireyin özgürlüğü geliyorsa Emin olun sizde farkına varmadan bu ideoline destek oluyorsunuz demektir.

Asıl ismi eşcinsellik, içinde hem fiziksel hem de ruhsal hastalıklar barındıran, ağına düşürdüğünü sosyal hayattan koparıp alkol uyuşturucu batağına sokup, kişinin kurtuluş olarak büyük bir oranda intiharı seçtiği bir veba türüdür, LGBT vebası.

Selamünaleyküm Sağlıcakla Kalın.

Mehmet DEMİRimza1907@gmail.com