1. Haberler
  2. Sancaktepe
  3. HAYDİ SANCAKTEPE BİRLİKTE BAŞARALIM MİRAN ALİ’YE UMUT OLALIM

HAYDİ SANCAKTEPE BİRLİKTE BAŞARALIM MİRAN ALİ’YE UMUT OLALIM

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin, ilçemizde ikamet eden SMA Hastası Minik Miran Ali için tüm Sancaktepe halkını destek vermeye çağırdı.

Miran Ali’nin ailesiyle birlikte sosyal medya hesabından yayın gerçekleştiren Başkanımız Alper Yeğin, Miran Ali’nin tedavisi için ailesinin uzun süredir mücadele ettiğini hatırlatarak, kampanyanın kısa sürede tamamlanmasını ve Miran Ali bebeğin tedavi olup sağlığına kavuşmasını diledi. 

Sancaktepe’de yaşayan herkesin her sorununda yanında olma gayreti içerisinde olduklarını vurgulayan Başkan Yeğin, bunun sorumluluktan öte insani görevleri olduğuna dikkat çekerek, “Mutlaka görevimiz gereği her konuya duyarlı olmak durumundayız Miran Ali evladımızın şu anda ihtiyaç duyulan paranın %20’si toplandı. Hepimiz evlat sahibiyiz, bu konuda Miran Ali’nin ailesinin sıkıntılarını fark ediyoruz, görüyoruz ve biliyoruz. Bizim de katkılarımızla Sancaktepe’li komşularımızı, iş adamlarımızı bu kampanya’ya katkı sunmalarını diliyorum, İnşallah Sancaktepe olarak tek yürek olup Miran Ali’yi bir an önce tedaviye göndereceğiz” dedi.

Valilik Onaylı süren kampanyaya destek olmak isteyen vatandaşlarımız aşağıda belirtilen İBAN Numaralarına yardımlarını yaparak Miran Ali’nin tedavi sürecine katkı sağlayabilir.

 

Valilik Onaylı Hesap Bilgileri;

Türk Lirası:TR88 0001 0019 9093 9732 7850 03

Euro:TR07 0001 0019 9093 9732 7850 06

Dolar:TR61 0001 0019 9093 9732 7850 04

Alıcı: Kader Vermez/Ziraat Bankası

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
HAYDİ SANCAKTEPE BİRLİKTE BAŞARALIM MİRAN ALİ’YE UMUT OLALIM

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Cadde News - Gündem - Dünya - Ekonomi - Spor - Teknoloji - Magazin ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin