Sancaktepe News Genel Genel Sancaktepe News Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

GAZİOSMANPAŞA’YI SEVİYORUM PLATFORMU ÇALIŞMALARINA START VERDİ

Bu haber 29 Ağustos 2021 - 12:06 'de eklendi ve 335 views kez görüntülendi.

GAZİOSMANPAŞA’YI SEVİYORUM PLATFORMU ÇALIŞMALARINA START VERDİ

Gaziosmanpaşa’yı Seviyorum Platformu ilçeye ismini veren Gazi Osman Paşa’nın kabrini ziyaret ederek çalışmalarına start verdi.

Gaziosmanpaşa’yı Seviyorum Platformu çalışmalarına başladı. İlk olarak ilçeye ismini veren Gazi Osman Paşa’nın kabrini ziyaret eden platform üyeleri, burada merhum Paşa’nın ruhuna dua etti.

İlçenin pek çok önemli ismini bir araya getiren platformun başkanlığını ise daha önce belediye başkan adaylığı yapan ve halen Temiz Toplum Derneği’nin Genel Başkanlığı görevini yürüten Bilal Ay üstlendi.  Platform ilçe için çalışmalar yapmayı hedefliyor ve önceliklerine Gaziosmanpaşalıları koyuyor. Kısa adı GopSev olan platform kendisini siyaset üstü olarak konumlandırılıyor.

BİLAL AY: BU PLATFORM TÜM GAZİOSMANPAŞALILARIN

GopSev’e dair açıklamalarda bulunan platform başkanı Bilal Ay, “Biz insanımız hak ettiği değeri görsün istiyoruz. Biz insanımızdan başka bir öncelik tanımıyoruz. Bizim amacımız Gaziosmanpaşa ve 500 bin Gaziosmanpaşalı. Bunun için bir yola çıktık. Bunun için mücadele edeceğiz. Bütün Gaziosmanpaşalılarında desteklerini bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Platformlarında her kesimden insanın olduğunu ifade eden Başkan Ay, “Söylediğimiz gibi platformumuzun önceliği Gaziosmanpaşa. Burada herkes var. Her kesimden insan var. Her düşünceden insan var. Yeter ki ilçesini sevsin. Yeter ki Gaziosmanpaşalıları sevsin. Yeter ki onlara vefa borcunu ödemek istesin ve ilçesine hizmet etmek istesin” diye konuştu.