GAZİANTEP BAKLAVA; SEBAHATTİN USTA 3. ŞUBESİNİ SANCAKTEPE SARIGAZİ’DE AÇTI - Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

GAZİANTEP BAKLAVA; SEBAHATTİN USTA 3. ŞUBESİNİ SANCAKTEPE SARIGAZİ’DE AÇTI

Sancaktepe Sarıgazi’de görkemli tören ile hizmete gire Gaziantep Baklava; Sebahattin Usta 3. şubesinin açılışını Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü yaptı. Gaziantep Baklava; sektöründe edindiği tecrübesini ve kendine has tatlılarıyla kendi imalatı ile yedi yıl önce ilk şubesini İstanbul Anadolu yakası ilçesi olan Sultanbeyli’de açan Sabahattin Özdemir, Sancaktepe Sarıgazi’de 3. şubesinin açılışının gururunu yaşıyor.

Bu haber 11 Aralık 2022 - 13:32 'de eklendi ve 118 views kez görüntülendi.

Sancaktepe Sarıgazi’de görkemli tören ile hizmete gire Gaziantep Baklava; Sebahattin Usta 3. şubesinin açılışını Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü yaptı.

Gaziantep Baklava; sektöründe edindiği tecrübesini ve kendine has tatlılarıyla kendi imalatı ile yedi yıl önce ilk şubesini İstanbul Anadolu yakası ilçesi olan Sultanbeyli’de açan Sabahattin Özdemir, Sancaktepe Sarıgazi’de 3. şubesinin açılışının gururunu yaşıyor.

Lezzetin adı Gaziantep Baklava; Sebahattin Usta’nın 3. şubesinin görkemli açılışına, Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü, Sancaktepe AK Parti İlçe Başkanı Turgay Akpınar, Sancaktepe CHP İlçe Başkanı Muharrem Aydın, Sancaktepe Belediye Başkan yardımcısı Gökhan Erdoğan, İBB Metro İstanbul A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekili Alper Yeğin ve Gaziantep Baklava; Sebahattin Usta firma sahibi Sebahattin Özdemir katılırken,  okunan duaların ardından açılış kurdelesini hep birlikte kestiler.

Sancaktepe Sarıgazi Osman Gazi Caddesi. No:26 adresinde açılışı yapılan Gaziantep Baklava; Sebahattin Usta kurdele kesiminden sonra katılımcılara. Gaziantep’in baklava çeşitlerinin yanında fıstıklı baklava, cevizli baklava çeşitleri, şöbiyet, sütlü tatlılar, kurabiye çeşitleri, kadayıf çeşitleri ve kendine has künefe çeşitleri ikram edildi.

Sancaktepe ilçesini yeni bir tesis kazandırdığı için firma sahibi Sebahattin Özdemir’e teşekkür eden Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü, “ Sancaktepe Sarıgazi’de güzel bir lokasyonda ilçemize hizmet edecek olan işyerimiz hayırlı olsun” dedi.

“BAKLAVA ULUSLARARASI MUTFAK MARKAMIZDIR”

Açılışa katılan tüm misafirleri ile tek tek ilgilenen Gaziantep Baklava; Sebahattin Usta firma sahibi Sebahattin Özdemir, “3. Şubemizin açılışının gururunu yaşıyoruz. yedi yıl önde Sultanbeyli ilçemizde kendi imkanlarımızla çıktığımız bu yolda bugün Sancaktepe Sarıgazi Mahallesinde 3. şubemizin açmanın gururunu yaşıyorum, Türk mutfağında en sevilen bir tatlarından biri olan Baklava başta olmak üzere Antep’in uluslararası gastronomi dünyasına yön veren tatlılarını da bu şubemizde vatandaşlara tattırmak istiyoruz. Bildiğiniz gibi Baklava Türk, Orta Doğu, Balkan ve Güney Asya mutfaklarında yer etmiş önemli bir hamur tatlısı olarak bilinir. Biz de tüm şubelerimizde bir dünya markası olan Baklava ve tatlı çeşitlerimizle ülkemizin tanıtımına katkı sunuyoruz, bu anlamda tüm vatandaşlarımızdan destek ve ilgilerini esirgememelerini istiyoruz.” şeklinde konuştu

Sebahattin Özdemir, “Açılışımıza katılan Sancaktepe Belediye Başkanımız Sn. Av. Şeyma Döğücü, Sancaktepe AK Parti İlçe Başkanı Sn. Turgay Akpınar, Sancaktepe CHP İlçe Başkanı Sn. Muharrem Aydın, Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcısı Sn. Gökhan Erdoğan, İBB Metro İstanbul A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekili Sn. Alper Yeğin ve ayrıca bizleri yalnız bırakmayan siyasi parti mahalle temsilcileri ilçe yöneticileri ve Sancaktepe halkımıza teşekkür diyorum” ifadelerini kullandı.