Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

GAZETEMİZ YAZARLARI YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ

Bu haber 07 Ekim 2022 - 1:01 'de eklendi ve 131 views kez görüntülendi.

Cadde News ve Sancaktepe News Gazetemizin yazarları ve yönetimi düzenlenen yemekte bir araya geldi.

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Asiye Soytürk ve Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Halit Soytürk, Cadde News Sancaktepe News Gazetemizin yazarları ile Oruç Et Lokantasında düzenlenen yemekte bir araya geldi. Düzenlenen yemeğe Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi Koordinatör Başhekimi Prof. Dr. Nurettin Yiyit ve Prof. Dr. İlhan Varank Sancaktepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Alpaslan Tanoğlu’nun da katıldığı yemekte Cadde News ve Sancaktepe News Gazetemizin geleneksel hale getirdi istişare ve kaynaşma yemeğinde Prof. Dr. Murat Uğur’un Profesörlük ünvanı kutlandı.

Genç iş insanı Oruç Et Lokantası yöneticisi Umut Oruç’un ev sahipliğinde Cadde News ve Sancaktepe News gazetemizin geleneksel hale getirdi istişare ve kaynaşma yemeğinde Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi Koordinatör Başhekimi Prof. Dr. Nurettin Yiyit ve Prof. Dr. İlhan Varank Sancaktepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Alpaslan Tanoğlu, İlhan Varank Sancaktepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Talha Kütük, İlhan Varank Sancaktepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kalp Damar Bölüm Başkanı Prof. Dr. Murat Uğur, Av. Alev Sezen, KOSGEB Kobi Uzmanı Seçkin Kalender, Arşiv Uzmanı Tarihçi Savaş Songur, Çay TV İstanbul Temsilcisi Halil İbrahim Külünkoğlu, Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Halit Soytürk ve Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Asiye Soytürk katıldı.

İstişare toplantılarını gazete olarak geleneksel hale getirdiklerini dile getiren Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Halit Soytürk, “bugün burada güzel bir olayı da kutluyoruz.  İlhan Varank Sancaktepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kalp Damar Bölüm Başkanı ve Gazetemizin Yazarı Sayın Prof. Dr. Murat Uğur hocamızın Profesör ünvanını da kutluyoruz. Gazete olarak yaptığımız çalışmalarda tüm İstanbul’a ve özellikte Sancaktepemize daha iyi hizmet etmek için çalışıyoruz. Bu çalışmalarımıza desteklerini esirgemeyen tüm yazarlarımıza ve çalışma arkadaşlarımıza ve bizleri ağırlayan Umut Oruç beye teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.  

Oruç Et Lokantasında düzenlenen yemekte Cadde News ve Sancaktepe News Gazetemizin önümüzdeki dönemde yapılacak çalışmalar üzerine istişarelerde bulunan heyet hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra yemek sona erdi.