1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. FSM MÜHENDİSLİK BÜNYESİNE BAYMAK BAYİLİĞİ

FSM MÜHENDİSLİK BÜNYESİNE BAYMAK BAYİLİĞİ

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

FSM MÜHENDİSLİK BÜNYESİNE BAYMAK BAYİLİĞİ

2008 Yılında Sancaktepe’de Mühendislik  Doğalgaz Mekanik İnşaat Firması olarak faaliyet gösteren FSM Mühendislik bünyesine Baymak Bayiliğini de katarak sektörde büyümeye devam ediyor.

FSM Mühendislik Genel Müdürü İş İnsanı Ramazan Gür, Sancaktepe’den konut üreticilerine çağrıda bulunarak, binaların tasarlanırken ısıtma ve soğutma sistemlerinin de dairelerine Baymak ile entegre edilmesini önerdi.

Doğalgaz Taahhüt, Mekanik Tesisat Mühendislik ve İnşaat hizmetleri verdiklerini dile getiren FSM Mühendislik Genel Müdürü İş İnsanı Ramazan Gür, “Sancaktepe ve çevre ilçelere yılların vermiş olduğu tecrübemiz ile bundan sonra Baymak Bayiliğini bünyemize katarak müşterilerimize daha iyi hizmet vereceğiz. Genç ve dinamik kadromuz ile teknolojiyi yakından takip ediyoruz. Sancaktepe Eyüp Sultan Mahallesi Merkez Caddesi No: 20 bulunan firmamızın bünyesine yeni kattığımız Baymak bayiliği ile müşterilerimize zamanında çözüm sunuyoruz. Müteahhitler binalarını tasarlarken ve yapım aşamasında FSM Mühendisliğin uzun yıllardan buyana biriktirmiş olduğu tecrübesinden yararlanmaları. Ayrıca Sancaktepe’den binalarınızı tasarlanırken dairelerine ısıtma ve soğutma Baymak ile entegre edilmesini isterim” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
FSM MÜHENDİSLİK BÜNYESİNE BAYMAK BAYİLİĞİ

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Cadde News - Gündem - Dünya - Ekonomi - Spor - Teknoloji - Magazin ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin