FATİH SIRMACI ÇEKMEKÖY’DEN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI - Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

FATİH SIRMACI ÇEKMEKÖY’DEN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Bu haber 17 Kasım 2023 - 21:50 'de eklendi ve 160 views kez görüntülendi.

Çekmeköy’e uzun yıllardır hizmet eden Fatih Sırmacı AK Parti Çekmeköy Belediyesinden aday adayı olduğunu duyurdu.

Aktif siyasete üniversite yıllarında başlayarak, ülkesine her alanda hizmet etmeyi kendine başlıca amaç edinen Sırmacı, 2001 yılında Cumhurbaşkanı Sn. Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde kurulan Ak Parti’nin, iktidar olduğu 22 yıllık süreçte Ak Parti teşkilatlının her kademesinde çeşitli görev yaparak siyasi tecrübelerine tecrübe eklemiştir.

Yazdığı bir metinle aday adaylığını ilan eden Fatih Sırmacı, “Yol almak değil, o yolu nasıl aldığınız önemlidir. Biz Allah’tan her zaman hizmetle geçecek bir ömür diledik. Temennimiz odur ki; nasibimiz de öyle olsun. Çekmeköy’e hizmet yarışında bayrağı daha ilerilere taşımayı Allah bizlere nasip etsin. Heyecanımız ve azmimiz, ilk günkü gibi sağlam ve diri. Yolumuz açık, akıbetimiz hayır olsun” ifadelerini kullandı.

ÇEKMEKÖY İÇİN EN İYİSİNİ YAPMAYA ADAYIM

Sırmacı Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ve SN Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ayrıca şükranlarını sunarken, “. Ülkemizin yetiştirdiği kıymetli belediye başkanlarından biri olan Çekmeköy Belediye Başkanımız Ahmet Poyraz’ı da burada zikretmek isterim. Zira Çekmeköy’de göreve geldiğimden bu yana kendilerinin hizmet aşkı ve halka karşı mesafesiz oluşu, bana ve yol arkadaşlarıma ışık tutmuş, çalışma şevkimizi arttırarak daha iyisini yapma konusunda bizleri her zaman gayretlendirmiştir. Bu anlamda yegâne amacımız, ilçemizi daha ileriye taşımak, modern şehircilik usul ve esaslarının uygulandığı, tüm gelişmiş imkân ve donatılara sahip, hayatı kolaylaştıran ve güzelleştiren çevresel düzenlemelerle ideal bir yaşam alanı haline getirmek oldu. Çok şükür başkanımızın öncülüğünde bu hedefe yönelik çok işler başardık Şimdi yoğun bir sürecin daha içine giriyoruz. Bu süreçte şahsıma destek veren ve dualarıyla yanımda olan herkese şükranlarımı sunuyorum.” dedi

Fatih Sırmacı Kimdir?

1982 yılında Erzurum’da doğdu. Okul hayatına Nevzad Ayasbeyoğlu İlköğretim Okulu’nda başlayan Sırmacı, Kadıköy İmam Hatip Lisesi ve Fatih Üniversitesi İngilizce Ekonomi Bölümü’nden mezun oldu. Gelişim Üniversitesi Uluslararası İlişkiler ve Siyaset Bilimi Bölümünde yüksek lisans eğitimi aldı. Üniversite yıllarında AK Parti Fatih Üniversitesi okul teşkilatında çeşitli görevlerde bulundu. 2012 yılında yapılan AK Parti İstanbul Gençlik Kolları Kongresi’nde, il yönetim kurulu üyeliğine seçildi ve ardından İstanbul Gençlik Kolları Başkan Yardımcılığı Ekonomik ve Mali İşler Birim Başkanlığı’na atandı. Mart 2014 Yerel Yönetim Seçimlerinde Çekmeköy’den İstanbul Büyükşehir Meclis Üyesi oldu ve Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı olarak göreve başladı. Evli ve bir çocuk babasıdır.