FAHRETTİN KOCA FERİHA ÖZ ACİL DURUM HASTANESİNİ ZİYARET ETTİ - Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

FAHRETTİN KOCA FERİHA ÖZ ACİL DURUM HASTANESİNİ ZİYARET ETTİ

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca Sancaktepe Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanesini Perşembe akşamı ziyaret etti. Perşembe günü akşam saatlerinde pandemi döneminde 45 günde inşattı tamamlan ve pandemi döneminde sağlık çalışanlarının yaptığı başarılı çalışmalar ile Sancaktepe ilçemizin ismini ülkemize ve Dünyaya duyuran Sancaktepe Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanesini Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin koca ziyaret etti.

Bu haber 26 Mayıs 2023 - 12:18 'de eklendi ve 91 views kez görüntülendi.

SANCAKTEPE NEWS

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca Sancaktepe Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanesini Perşembe akşamı ziyaret etti.

Perşembe günü akşam saatlerinde pandemi döneminde 45 günde inşattı tamamlan ve pandemi döneminde sağlık çalışanlarının yaptığı başarılı çalışmalar ile Sancaktepe ilçemizin ismini ülkemize ve Dünyaya duyuran Sancaktepe Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanesini Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin koca ziyaret etti.

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca Sancaktepe Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanesi ziyaretinde Sancaktepe Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim Ve Araştırma Hastanesi ve Sancaktepe Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Alpaslan Tanoğlu, Başhekim Yardımcıları ve Hastane çalışmaları hazır bulunurken, Başhekim Tanoğlu hastanede yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Sağlık Bakanı Koca hastalar ile sohbet ederek hastalar ile ilgilendi.

Sancaktepe Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanesini ziyaretinde hastalar ile yakından ilgilenen Sağlık Bakan Fahrettin Koca sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Hastayı mutlu edebilmek, memnun edebilmek zordur. Devletimiz bunu layıkıyla başarıyor, hamdolsun. Sancaktepe Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanesi ziyaretimizde bunu bir kez daha gördük” ifadelerini kullandı.