1. Haberler
  2. Gündem
  3. EMİN GÜVELİ; HİZMET İÇİN BİR DÖNEM DAHA

EMİN GÜVELİ; HİZMET İÇİN BİR DÖNEM DAHA

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

SANCAKTEPE/YUNUS EMRE MAHALLESİ

Sancaktepe Yunus Emre Mahallesi Muhtarı Emin Güveli 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Yunus Emre mahallesine bir dönem daha hizmet etmek için aday olduğunu açıkladı.

Göreve geldiği günden bugüne kadar mahallesi için çalıştığını dile getiren Yunus Emre Mahalle Muhtarı Emin Güveli,  mahallemin önde gelenleri ve mahalle sakinlerimin isteği üzerine 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde tekrar adayım dedi.

Yeni muhtarlık binasında vatandaşlara hizmet vermenin mutluluğunu yaşayan Yunus Emre Mahallesi Muhtarı Emin Güveli, “Yunus Emre mahallesi muhtarlık binası yapımında emeği geçenlere teşekkür ederim. Göreve geldiğimiz günden bugüne mahallemin iyi hizmet alması için çalışıyorum. Mahallem için yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Mahalle sakinlerinin şahsıma gösterdiği teveccüh neticesinde 2024 yerel seçimlerinde tekrar adayım” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
EMİN GÜVELİ; HİZMET İÇİN BİR DÖNEM DAHA

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Cadde News - Gündem - Dünya - Ekonomi - Spor - Teknoloji - Magazin ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin