1. Haberler
  2. Gündem
  3. DOLDU TAŞTI

DOLDU TAŞTI

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kadir Topbaş Kültür Merkezi doldu taştı. Sancaktepe Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) İlçe Temsilciliğinin Kadir Topbaş Kültür Merkezinde düzenlediği ‘Ufka Bakış‘  Programında salon gençlerle doldu taştı.

 

Kamuoyunda sakallı doktor olarak tanınan Op. Dr. Salih Selman’ın Sancaktepe Kadir Topbaş Kültür Merkezinde katıldığı ‘Ufka Bakış’  programında salon gençlerle doldu taştı. Sancaktepe Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) İlçe Temsilciliğinin programda gençleri Sancaktepe İlçe Müftüsü Ertuğran Mehmet Soylu, Sancaktepe Ensar Vakfı Başkanı Enes Oruç, (TÜGVA) İlçe Temsilcisi Yasin Aka, çok sayıca vatandaş ve öğrenciler salonu doldurdu.

Sancaktepe Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) İlçe Temsilciliğinin düzenlediği ‘Ufka Bakış’  Programında Op. Dr. Salih Selman, salonu dolduran gençlerle hasbihâl etti. Salonu dolduran geçlere selamlama konuşması yapan Sancaktepe İlçe Müftüsü Ertuğran Mehmet Soylu, programa emeği gecenletre teşekkür ederken yaklaşık bir yıl önce göreve geldiği günden buyana yaptığı çalışmaları aktaran Sancaktepe Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) İlçe Temsilcisi Yasin Aka yaptığı açılış konuşmasında şöyle devam etti.

 

Kadir Topbaş Kültür Merkezimizi dolduran gençlere teşekkür eden Sancaktepe Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) İlçe Temsilcisi Yasin Aka, “göreve geldiğimiz günden bugüne kadar Sancaktepe TÜGVA olarak ilçemizdeki öğrenci kardeşlerimize ulaşmak için çalışmalarımıza tüm gücümüz ile devam ediyoruz. Sancaktepe TÜGVA tüm okullarda çalışmalarımız devam ediyor. Geçler ile aktivite olarak Boğaz turları, TÜGVA İstanbul Doğa Kampı ve İlçemizin yaptığı çeşitli etkinlikler ile faaliyetler.

Sancaktepe TÜGVA olarak Sportif faaliyetlerimizin yanında gençlerimiz, temel dini bilgilerin yanında, Peygamber Efendimiz’in (S.A.V.) hayatını öğrenmeleri için Hadis Ezberleme çalışmalarımız oluyor. Kısacası geleceğin gençliğinin tohumlarını yaz kaplarımız ve etkinliklerimiz ile 14 -18 yaş gruplarından gençlerimiz bir araya gelerek yeni arkadaşlar edinip yeni dostluklara yelken açtılar. Fakat amacımız sadece eğlendirmek değil, aynı zamanda şuur kazandırmak, yeni dostluklar kurarak kardeşlik bağlarını güçlendirmek; nihayetinde ümmet bilincini temin etmek için Sancaktepe TÜGVA olarak gece gündüz çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

Hayatından örnekler anlatan Op. Dr. Salih Selman, İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görev yaptı. İyi derecede 3 yabancı dil ve çeşitli spor dallarından madalyalara sahibi. İslami şuuru üniversite yıllarında kazanmaya başladı. Namaza başlaması da bu dönemlerde oldu. İlerleyen yıllarda hocalık yapmaya başladı. İslami hassasiyette hayatının ilerleyen dönemlerinde yer edinen Op. DR. Selman, 40 yaşında hafız olan Selman, konferansın son bölümünde gençlerin sorularını cevapladı.


0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
DOLDU TAŞTI

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Cadde News - Gündem - Dünya - Ekonomi - Spor - Teknoloji - Magazin ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin