DÖĞÜCÜ: SANCAKTEPE PROJELER İLE YÜKSELİYOR! - Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

DÖĞÜCÜ: SANCAKTEPE PROJELER İLE YÜKSELİYOR!

Dünyada ve Ülkemizde yaşanan pandemi başta olmak üzere, Kahramanmaraş depremi ve ülkemizde yaşanan doğal afetlerde Sancaktepe Belediyesinin tüm imkanlarını seferber eden Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, seçimde vaat ettiği projeleri biri bir tamamlıyor.

Bu haber 25 Haziran 2023 - 14:06 'de eklendi ve 161 views kez görüntülendi.

Dünyada ve Ülkemizde yaşanan pandemi başta olmak üzere, Kahramanmaraş depremi ve ülkemizde yaşanan doğal afetlerde Sancaktepe Belediyesinin tüm imkanlarını seferber eden Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, seçimde vaat ettiği projeleri biri bir tamamlıyor.

Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, Sancaktepe ilçemiz için yaptığı çalışmalar hakkında gazetemize bilgi verdi. Nisan ayında yapılan tören ile İBB’nin yapmadığı 300 Araçlık Zemin Altı Katlı Otopark başta olmak üzere 30 eseri hizmete açmıştı. İnşaatları tamamlanan iki muhtarlık binasın yakında açılışlarının yapılacağını dile getiren Başkan Döğücü; “Sosyal medyada gündem olan Sarıgazi mahallemizde bulunan Çamsan AVM arkasındaki parkı açılışa hazır. Ayrıca Sancaktepe’li hemşehrilerimize seçimde yaptıkları tercihlerinden dolayı teşekkür ederim.  Kurban Bayramı’nda, mutluluk ve huzur hepimizin olsun. Yüzünüzden gülümseme, eksik olmasın. Kurban Bayramımız Mübarek Olsun” ifadelerini kullandı.

SANCAKTEPE PROJELER İLE HAYAT BULUYOR…

Nisan ayında İBB’nin yapmadığı 300 Araçlık Zemin Altı Katlı Otopark başta olmak üzere ve toplamda 30 eseri hizmete alındığını dile getiren Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, “AK Belediyeciliği ile projelerimiz hayat Buluyor. Duruyor muyuz? Hayır! 19 mahallemizin tamamında hizmet ve projelerimizi hayata geçirmeye devam ediyoruz. Önümüzdeki günlerde; Yapımını tamamladığımız Yenidoğan ve Yunus Emre Mahalle Muhtarlıklarımızın İnşaatları tamamlandı. Şimdiden her iki muhtarımıza hayırlı olsun. Ayrıca Sarıgazi mahallemizde bulunan Çamsan AVM arkası yeni park yapımı (bazı çevreler planda yeşil alan olan bu alanımızı yanı başındaki AVM ye otopark olarak verdiğimizi sosyal medyalarından paylaşmıştı. Sonuç gayet modern bir yeşil alan olarak halkın kullanımına açtık) Yenidoğan mahallesi, Yenidoğan parkı ve Seyhan parkı, Abdurrahman Gazi Mahallesi, Necip Fazil Kısakürek parkı, Emek Mahallesi, Mevlânâ parkı ve Aşık Veysel parkı, Akpınar mahallesi, Aytemur çocuk parkı ve Şehit polis Ersoy Karacaoğlan parkları tamamlanarak halkın kullanımına açılmıştır. Tamamlanan projelerimizin önümüzdeki günlerde açılışlarını gerçekleştireceğiz”.

HERŞEY SANCAKTEPE İÇİN!

Temelleri atılmış devam eden projeleri olduğunu dile getiren Başkan Şeyma Döğücü, “Akpınar ve Veysel Karanı Mahallesinin ortak kullanım alanında bulunan Aydos Millet Bahçesi projemiz devam ediyor. 215.000 M2 Alanı kapsayan projemizin içerisinde Kütüphane, Kır lokantası, Masal evi, Çocuk gelişim evi, Mescit, Büfe, İdari bina, Macera parkı, Yürüyüş Yolları, Bisiklet parkuru, Dinlenme ve doğal yaşam alanı olan Aydos Millet Bahçemizin ikinci etabında peyzaj ve üst yapıların çalışmaları devam ediyor. Eyüp Sultan Mahallemizde Hasan Çelik Parkı revize edilip yapımına başladık. Sancaktepe İlçe Afet yönetim merkezi, yönetim ofisinin kaba inşaatı. Sarıgazi Mahallemizde Yarı Olimpik Yüzme havuzu bodrum kat kaba inşaatı ve aynı mahallemizde Feriha Öz Hastanemizin yanı başında yaklaşık on dönüm alan içerisinde bir kentsel donatı alanı kazandırıyoruz. Atatürk Mahallemizde Çocuk Gelişim Merkezi İnşaatı (Kreş) 1. kat Kaba inşaatı büyük oranda tamamlanmış olup devam ediyor. Osmangazi Mahallemizde Kreş ve Muhtarlık Binamızın temel donatı imalatı başladı. Yenidoğan Merkez Cami’mizin ihtiyacı olan çevre düzenleme, Şadırvan, Çay ocağı ve kütüphane inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Merve Mahallesi Aşevi ve Uzun Göl Çocuk Bahçesi inşaatları devam ediyor. Aynı zamanda ilçemiz genelinde ihtiyaç duyulan sokak ve caddelerde asfalt serimi, kaldırım ve yağmur suyu hattı yapımı devam etmektedir. Bunların yanında proje aşamalarını ve teknik detaylarını tamamladığımız ihale sürecinde olan,  Sancaktepe Millet Bahçesi Yapım işi, Damatris Sarayı Restorasyon işi, Akpınar Mahallesi Karakol inşaatı yapım işi, İlçe Genelinde Muhtelif Mahallerde Fitness Salonu yapım işi gibi projelerimizi bu yıl içinde başlatıp kısa sürede halkımızın hizmetine açmayı planlıyoruz. Tüm projelerimizi tamamlayıp bir an önce hizmete açmak için ekiplerimiz gece gündüz çalışmaya devam ediyor. Herşey Sancaktepe İçin!” ifadelerini kullandı.