DÖĞÜCÜ, HASTANEDEKİ DEPREMZEDELERE ZİYARET - Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

DÖĞÜCÜ, HASTANEDEKİ DEPREMZEDELERE ZİYARET

Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü, Sancaktepe Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Malatya Vali Yardımcısı Kenan Eskin ve tedavileri devam eden depremzedeleri ziyaret etti.

Bu haber 20 Şubat 2023 - 20:09 'de eklendi ve 74 views kez görüntülendi.

Döğücü, Hastanedeki Depremzedelere Ziyaret. Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü, Sancaktepe Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Malatya Vali Yardımcısı Kenan Eskin ve tedavileri devam eden depremzedeleri ziyaret etti.

Tedavileri Sancaktepe Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi‘nde devam eden Malatya Vali Yardımcısı Kenan Eskin ve depremzedeleri ziyaret eden Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü, Sancaktepe Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Alpaslan Tanoğlu‘ndan bilgi alırken depremzedelere acil şifalar diledi.

Depremzedeleri Sancaktepe Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ziyaret ederek Hastane Başhekimi Doç. Dr. Alpaslan Tanoğlu’ndan bilgi alırken Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü, “Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6’lık depremlerde 11 ilimiz etkilendi. Depremin ilk anından itibaren bölgedeki arama kurtarma ve enkaz kaldırma işlemleri devam ediyor. Malatya Vali Yardımcısı Kenan Eskin başta olmak üzere Deprem bölgesinden yaralı olarak ilçemizde bulunan hastanelerimizde tedavileri devam eden tüm hastalarımızın durumları iyi şükürler olsun. Tüm hastalarımıza mevlamdan şifalar diliyorum. Depremde hayatlarını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Yaralı vatandaşlarımıza şifalar diliyorum” ifadelerimi kullandı.

Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü, Sancaktepe Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavileri devam eden Depremzedeleri ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletirken hastane Başhekimi Doç. Dr. Alpaslan Tanoğlu’na  ve hastane çalışanlarına teşekkür etti.