DIESS ELEKTRONİK’TEN HALI SAHALARA MÜJDE - Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

DIESS ELEKTRONİK’TEN HALI SAHALARA MÜJDE

Bu haber 23 Ağustos 2020 - 13:49 'de eklendi ve 268 views kez görüntülendi.

DIESS ELEKTRONİK’TEN HALI SAHALARA MÜJDE              

DIESS Elektronik’ten Halı Sahalara müjde. DIESS Elektronik, sokak aydınlatmalarından sonra Halı Sahalar için dev adım attı. Hangi şartlar da bulunsanız da büyükçekmece escort bayanlara elden ödemeye öncelik verin.

DIESS Elektronik Güneş Enerjili aydınlatma sistemlerini geliştirmeye devam ediyor. Yerli ve Milli imkânlar ile Güneş Enerjili Park, Bahçe, Cadde ve Sokak aydınlatmalarının yanında yaptığı AR-GE çalışmaları ile yeni ürünleri ile adından söz ettiren DIESS Elektronik her alana uygun, Güneş Enerjili aydınlatma projektörleri ile sektörde büyük değişime imza attı.

Son yıllarda Türkiye Enerji sektöründe Yerli ve Milli adımları atarken Güneş Enerjisi öncülerinden olan DIESS Elektronik Makine İmalat San. Ticaret Limited Şirketi Park, Bahçe, Cadde ve Sokak aydınlatmalarından sonra yapmış olduğu AR-GE çalışmaları ile Halı Sahalar için geliştirdiği Güneş Enerjisi ile çalışan projektörlerin üremine başladı.

“HALI SAHALAR İÇİN TAMAMEN YERLİ VE MİLLİ”

Halı Sahalar için geliştirdikleri Güneş Enerjili aydınlatma Projektörleri hakkında bilgi veren DIESS Elektronik Kurumsal Satış Koordinatörü Emre Can Tıkbıyık, “2006 yılında kurulan firmamız Güneş Enerji sektörünün öncülerinden oldu. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın tüm Türkiye’de başlatmış olduğu Yerli ve Milli hareketine DIESS Elektronik olarak katkıda bulunmaktan mutluluk duymaktayız”.

“%100 BAŞARI”

14 yıllık tecrübeyle birlikte Güneş Enerjili Sokak aydınlatmaları ürettiklerini dile getiren Emre Can Tıkbıyık, “Halı Sahalar için elimizdeki Yerli ve Milli imkanlar ile ne yapabiliriz diye yaptığımız AR-GE çalışmamız ile geliştirdiğimiz projektörler ile halı sahaların aydınlatma konusunda büyük gelişme sağladık. Yapmış olduğumuz testler sonucunda %100 başarı sağladık. Yerli imkânlarımızla geliştirdiğimiz Güneş Enerjili aydınlatma projektörlerimizin imalatımız başladık”.  

“GÜNLÜK 200 ADET ÜRETİM”

Yüzde yüz başarı sağladıklarını dile getiren Tıkbıyık, “güçlü ekibimiz ile günlük üretim bandımız dan ortalama 200 adet lamba üretimi yapabiliyoruz. Güneş Enerjili Halı Saha projektörlerimiz 2,5 yılda kendini amorti etmektedir. Daha güzel yarınlar için DIESS Elektronik olarak Ülkemiz için Güneş Enerji sektöründe elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.