ÇEKMEKÖY DEVLET HASTANESİNDE KIZILAY HAFTASI ETKİNLİĞİ - Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

ÇEKMEKÖY DEVLET HASTANESİNDE KIZILAY HAFTASI ETKİNLİĞİ

Prof. Dr. İlhan Varank Sancaktepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Alpaslan Tanoğlu’nun katılımı ile Çekmeköy Devlet Hastanesinde Kızılay Haftası etkinliği düzenlendi.

Bu haber 01 Kasım 2022 - 20:26 'de eklendi ve 104 views kez görüntülendi.

Prof. Dr. İlhan Varank Sancaktepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Alpaslan Tanoğlu’nun katılımı ile Çekmeköy Devlet Hastanesinde Kızılay Haftası etkinliği düzenlendi.

Çekmeköy Devlet Hastanesinde Kızılay Haftası münasebetiyle düzenlenen etkinlikte Prof. Dr. İlhan Varank Sancaktepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Alpaslan Tanoğlu, Çekmeköy devlet hastanesinde hasta ve yakınlarına Kızılay haftası ile ilgili bilgi verirken beraberindeki heyetle tanıtım broşürü ve çocuklara balon dağıtan Tanoğlu, “Türk Kızılayı’nın değerli yönetici ve çalışanları ile hayırsever vatandaşlarımızın 29 Ekim – 4 Kasım Kızılay Haftası’nı can-ı gönülden kutlar, desteklerini esirgemeyen gönüllü ve bağışçılara teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

29 Ekim – 4 Kasım tarihleri arasında Kızılay Haftası kapsamında Prof. Dr. İlhan Varank Sancaktepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Çekmeköy Devlet Hastanesi yerleşkesinde Kızılay Haftası etkinliği düzenlendi. Çekmeköy Devlet Hastanesi fuaye alanında kurulan stant ile Kızılay Haftası etkinliğine Prof. Dr. İlhan Varank Sancaktepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Alpaslan Tanoğlu,
Çekmeköy İlçe Sağlık Müdürü Dr. Hüseyin Erdil, Başhekim Yardımcıları Doç. Dr. Yakup Süleymanoğlu, Dr. Talha Kütük, Sağlık çalışanları hazır bulundu.

DOÇ. DR. ALPASLAN TANOĞLU, KIZILAY KÖKLÜ KURULUŞUMUZ

Kızılay Haftası etkinliğinde açıklama yapan Prof. Dr. İlhan Varank Sancaktepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Alpaslan Tanoğlu, “Türk Kızılay’ı 1868 yılından beri vatandaşlarımıza zor gününde yardım elini uzatarak varlığını sürdüren kuruluştur. Kızılay, ülkemizin en köklü ve güçlü yardım kuruluşudur. Türk Kızılay yaptığı güzel hizmetleriyle halkımızın gönlünde taht kurmuştur. Türk Kızılay’ının değerli yönetici ve çalışanları ile hayırsever vatandaşlarımızın 29 Ekim-4 Kasım Kızılay Haftası’nı can-ı gönülden kutlar, desteklerini esirgemeyen gönüllü ve bağışçılara teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Kızılay Haftası etkinliği kapsamında Çekmeköy Devlet Hastanesi Yerleşkesinde Prof. Dr. İlhan Varank Sancaktepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Alpaslan Tanoğlu, Çekmeköy İlçe Sağlık Müdürü Dr. Hüseyin Erdil, Başhekim Yardımcıları Doç. Dr. Yakup Süleymanoğlu,  vatandaşlara Kızılay Haftası nedeniyle tanıtım broşürleri dağıtımı yaparken, Çocuklara balon dağıtımında keyifli anlar yaşandı.