BİRİKİM OKULLARINDAN 14. YAKAMOZ ŞİİR GECESİ ÇIKARMASI - Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

BİRİKİM OKULLARINDAN 14. YAKAMOZ ŞİİR GECESİ ÇIKARMASI

Birikim Okulları Sancaktepe Kampüsü bu yıl 14.sü düzenlenen geleneksel Yakamoz Şiir Gecesi programıyla herkesi mest etti.

Bu haber 26 Mart 2023 - 14:47 'de eklendi ve 83 views kez görüntülendi.

Birikim Okulları Sancaktepe Kampüsü bu yıl 14.sü düzenlenen geleneksel Yakamoz Şiir Gecesi programıyla herkesi mest etti.

Programa Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya, Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcısı Ercan Kader, Birikim Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkan Vekili Doç. Dr. M. Halit Korkusuz, Birikim Okulları Genel Müdür Yardımcısı Salih Eren, Eğitim BİRSEN Sancaktepe İlçe Temsilcisi Osman Ateşoğlu, İlim Yayma Cemiyeti Sancaktepe İlçe Temsilcisi Osman Tokur, Ensar Vakfı Sancaktepe İlçe Temsilcisi Enes Oruç, Sancaktepe Belediyesi Gençlik Meclisi Başkanı Mustafa Malik Önal, Sancaktepe’de hizmet veren Anaokulu Kurucuları ve Birikim Okulları Sancaktepe Kampüsü velileri yoğun bir katılım gösterdi.

Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya yaptığı konuşmada Birikim Okulları Sancaktepe Kampüsü öğrencilerine teşekkür ederken bu şekildeki sosyal etkinliklerin önemli olduğunu ve yaygınlaşması gerektiğini vurguladı.

Birikim Okulları Genel Müdür Yardımcısı Salih Eren ise yaptığı konuşmada Birikim Okullarının eğitim metodu olan Hayat Denge Modeliyle öğrencilerin her yönden geliştiğini belirtirken etkinliklerin öğrencilerimizi her anlamda desteklediğini sözlerine ekledi.

Programa ev sahipliği yapan Birikim Okulları Sancaktepe Kampüs Müdürü Murat Tabaru katılımcılara teşekkür etti. Asrın felaketi olarak nitelendirilen bu afette hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diledi ve bu programı afetzedelerimize hediye ettiğini belirtti. Öte yandan Yakamoz Şiir Gecesi Programında Anadolu teması vurgulandı ve Birikim Okulları Sancaktepe Kampüsü öğrenci ve öğretmenleri tarafından hazırlanan şiirsel tiyatro gösterimi sahnelendi. Gösteride Yunus Emre’den, Mevlana’dan, Köroğlu’ndan şiirler ve daha birçok Anadolu şairinden şiirler okundu. Şiirlerin yanı sıra öğrencilerin seslendirdiği Anadolu türküleri ise katılımcılar tarafından büyük bir beğeni topladı.    Program katılımcıların tebrikleri ve fotoğraf çekimiyle sona erdi.