ATOM KARINCA BAŞKAN - Sancaktepe News ATOM KARINCA BAŞKANSancaktepe News

SON DAKİKA

ATOM KARINCA BAŞKAN

Bu haber 03 Mayıs 2020 - 1:48 'de eklendi ve 146 views kez görüntülendi.

ATOM KARINCA BAŞKAN

31 Mart seçimlerinde Dilovası Belediye Başkanı seçilen Hamza Şayir, bir yıldır yaptığı çalışmalar, gösterdiği performans ve mütevazılığı ile “Atom Karınca Başkan” lakabını hak ediyor.

Seçildiğinde borçlu bir belediyeyi devir alan hayalindeki “Yükselen Şehir Dilovası” için gecesini gündüzüne katarak bir yılda yaptığı hizmetler ile Kocaeli’nin ve Dilovası ilçesinin geleceği gençler için yaptığı projeler ve mütevaziliği ile Kocaeli ilinin en çalışkan İlçe belediye Başkanı “Atom Karınca” lakabını hak eden Hamza Şayir kendinden söz ettirmeye devam ediyor.

Bir belediye başkanı düşünün itibardan vaz geçerek makam aracını satıyor. 12 bin öğrenciye kırtasiye malzemesi veriyor. Başkanlık maaşını yüzlerce öğrenciye burs olarak aktarıyor. İlçede kendisine oy veren veya vermeyene bir telefon kadar yakın olan, vatandaşın sorunları ile gece gündüz ilgilenen, kelebek hastası Hamza Kaya’nın hayali için vakit kaybetmeyen, başkan birde koranavirüs sürecinde 16 bin haneye Ramazan kolisi ve 6 kğ lık patates ve soğanı kapı kapı gezerek dağıtıyor. 

CÖMERT BAŞKAN

Göreve geldiği ilk günden beri gençler için tüm imkanlarını seferber ederek gençlerin gölünde taht kuran Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, bir yılda gençler için yapmış olduğu projeler gündemden düşmüyor. 

Gençler için makam aracını satan Dilovası Belediye Başkan Hamza Şayir, hayalindeki “Yükselen Şehir Dilovası’nın”  gençleri için makam aracını satarak 12 bin öğrenciye kırtasiye yardımı yaptı. Seçildiği günden bugüne kadar tüm maaşını her ay öğrencilere burs vererek geleceğe yatırım yapan Başkan Şayir, 23 Nisan çocuk bayramında ilçe genelinde yaptığı organizasyon ile geleceğe yatırım yapıyor. Beşiktaş sevdalısı kelebek hastası Hamza Kaya’nın hayalini gerçekleştirmek için tüm imkânlarını ortaya koydu.

ÖDÜLLÜ YARIŞMALAR

Gençler için yaptığı çalışmaları ödüller ile süsleyen Dilovası Belediye Başkan Hamza Şayir, İlkokul 1, 2, 3 ve 4. Sınıflar için ödüllü şiir yarışması. Ortaokullar 5. 6. 7 ve 8. Sınıflar ödüllü resim yarışması ve liseler için ödüllü kompozisyon yarışması düzenleyen başkan öğrencilerin her türlü ihtiyaçlarını karışılmaya devam ediyor.

YENİ PROJELER

“Yükselen Şehir Dilovası”  için tüm imkanlarını seferber eden belediye başkanı Hamza Şayir’in ilçe genelinde yapılan çalışmaların bazıları şunlar. İlçe merkezinde kalan kömürcüler OSB’nin kaldırılması için protokolün yapılarak taşınması sağlanması ve Dilovası’na ek gelir sağlayacak yapımına devam edilen yeni tır parkı inşaatı. Türkiye Cumhuriyeti Çevre ve Şehircilik Bakanlığından 1 adet çöp arabası 1 adet yol süpürme aracının ilçeye kazandırdı. Yaz aylarında temelleri atılacak olan Projeler Millet Bahçesi, İlçeye yeni bir meydan, yeni bir belediye binasını projelerine başlanacak.

İLÇENİN TAMAMINA KUMANYA PAKETİ

16 bin hanenin tamamına Koranavirüs ve Ramazan kumanyası dağıtımı yapan “Atom Karınca Başkan”  Hamza Şayir, ilçenin tamamında tam not almayı başardı. 16 bin haneye Ramazan Kolisi,  6 kğ Soğan ve 6 kğ Patates dağıtımı yapıyor. Başkanın ilçedeki tüm haneleri kapı kapı gezerek yardım kolisi ve patates ve soğan dağıtımın da bulunması dikkatlerden kaçmıyor. Yaptığı çalışmalar, göstermiş olduğu özveri ve mütevaziliği ile başkanın “Atom Karınca Başkan” lakabı hak ediyor.