AHMET ATAÇ BAYRAĞI HÜSEYİN KOCA’YA DEVRETTİ - Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

AHMET ATAÇ BAYRAĞI HÜSEYİN KOCA’YA DEVRETTİ

Bu haber 24 Eylül 2023 - 20:00 'de eklendi ve 266 views kez görüntülendi.

SANCAKTEPE

Ordu İli Gürgentepe Dernekler Federasyonu 2. Olağan Kongresinde Ahmet Ataç Bayrağı Hüseyin Koca’ya Devretti. Sancaktepe Sarıgazi Kültür Merkezinde 2. Olağan Kongresini yapan Ordu İli Gürgentepe Dernekler Federasyonu başkanlık görevini yürüten Ahmet Ataç başkanlığı Hüseyin Koca’ya devretti.

Ordu ilinin Gürgentepe ilçesini bulundukları il ve ilçelerde değerlerini yaşatmaya çalışan 16 Derneğin bağlı bulunduğu Ordu İli Gürgentepe Dernekler Federasyonu Kongresini Sancaktepe Sarıgazi Kültür Merkezinde yoğun katılım ile yaptı. Yapılan kongreye Sancaktepe AK Parti İlçe Başkanı Turgay Akpınar, çok sayıda Ordulu STK başkanları ve vatandaş katıldı.

Yöresel sanatçıların katılımcılara çeşitli eserler okuduğu Ordu İli Gürgentepe Dernekler Federasyonu Kongresinde Ordu İli Federasyon ve dernek başkanları selamlama koşuşması yaptı. Açılış konuşmasında Ordu İli Gürgentepe Dernekler Federasyonun kuruluşundan buyana yaptığı çalışmalar hakkında bilgi veren Federasyon başkanı Ahmet Ataç şöyle devam etti;

Ordu Gürgentepe Dernekler Federasyonu Başkanı Ahmet Ataç, “hayatım boyunca siyaset ve STK’larda sürekli çeşitli görevlerde bulundum. En sonda Allah bana nasip etti doğup büyüdüğüm Ordu İli Gürgentepe Dernekler Federasyonu ile ilçenin dernekleri için çalışma yaptım. Yaptığımız kongre ile yeni arkadaşlarımız bu bayrağı alarak Gürgentepe ilçemizi temsil ederek daha iyi yerlere getireceklerine inancım tamdır. Bende onlar ile beraber üzerime ne düşerse yapmaya devam edeceğim. Bu kutsal görevde beni yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Sancaktepe Ordu il derneğinin fahri üyesi olduğunu dile getiren Sancaktepe AK Parti İlçe Başkanı Turgay Akpınar, “hamşehri dernekleri yaşadıkları il ve ilçelerde kendi örf ve adetlerini yaşattıkları yerler. Ayrıca yaşadıkları il ve ilçelerde bulundukları yerlerde geldikleri memleketlerinin güzelliklerini yaşatmak için mücadele eden kuruluşlar. Çalışma yaparak bütün hemşehrilerini bir arada tutmaya çalışan herkese teşekkür ediyorum. Bugün burada yapılan kongrede mevcut yönetime yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ederim. Ve yeni seçilen ekibe başarılar dilerim” dedi.

Kongrede katılanlara teşekkür ederek konuşmasına başlayan yeni başkan Ordu İli Gürgentepe Dernekler Federasyonu Başkanı Hüseyin Koca, “Ordu İli Gürgentepe Dernekler Federasyonun kuruluşundan bugüne kadar büyük özveri ile yaptığı çalışmalılardan dolayı büyüğüm Ahmet Ataç başkanıma teşekkür ediyorum. Bizlerde doğup büyüdüğümüz ilçe için aldığımız bayrağı daha ileri taşımak için mücadele edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Kongre yapılan konuşmalar sonrası yapılan oylama ile Ordu İli Gürgentepe Dernekler Federasyonu yeni Başkanı Hüseyin Koca olurken fotoğraf çekimleri ile sona erdi.