65’LİKLER 80’Lİ YILLARA GİTTİ - Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

65’LİKLER 80’Lİ YILLARA GİTTİ

Bu haber 11 Mayıs 2020 - 1:32 'de eklendi ve 102 views kez görüntülendi.

65’LİKLER 80’Lİ YILARA GİTTİ

Gebze Belediyeler Birliği den 65 yaş üstünü vatandaşlara 80’ler sürprizi.

Dilovası’nın Atom Karınca Belediye Başkanı olan Hamza Şayir, Gebze Belediyeler Birliğinin ilçelerinde yaşayan 65’likleri 80’li yıllara götürdü. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tarafından açıklanan 65 yaş üstü vatandaşlara 10 Mayıs günü 4 saatlik sokak izninde Gebze Belediyeler Birliği Başkanı Hamza Şayir, 65 yaş üstü vatandaşları TRT’nin sevilen dizisi 80’lerin Darıca’daki setinde misafir ederek adeta 65’likleri 80’li yıllara yolculuk yaptırdı.

65’LİKLER 80’Lİ YILARA GİTTİ

2 aydır Kovid-19 salgını nedeni ile evlerinden çıkamayan 65 yaş üstü büyüklerimiz, TRT’nin 80’ler dizisinin setine misafir eden Dilovası Belediye Başkanı ve Darıca, Dilovası, Çayırova ve Gebze Belediyeleri’nin birlikteliğinden oluşan Gebze Belediyeler Birliği Başkanı Hamza Şayir, 65 yaş üstü büyükleri Pazar günü gerçekleştirilen organizasyon ile TRT’nin sevilen yapımı 80’lerin Darıca’daki setinde dizinin gerçek kahramanlarına ev sahipliği yaptı.

 “BÜYÜKLERİMİZİ MUTLU ETMEK İSTEDİK”

TRT, dizi oyuncuları, set ekibine de teşekkür eden Gebze Belediyeler Birliği ve Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, “salgının başından beri evde kalan 65 yaş üstü vatandaşlarımızı bir nebze olsun rahatlatmak istedik. Büyüklerimiz gözbebeğimiz. Onlara saygı ve sevgimiz sonsuz. Koronavirüs salgını sebebiyle yaklaşık 2 aydır evlerindeler. Salgınla en büyük mücadeleyi onlar veriyorlar. Biz de onların bu mücadelelerine küçük bir teşekkür etmek istedik”.

“ONLARIN GENÇLİK YILLARI”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 65 yaş üstü vatandaşlar için açıklamasın ardından kolları sıvayan Atom Karınca Başkan Hamza Şayir, “büyüklerimizi gençlik, anılarını hatırlayacakları TRT’nin sevilen dizisi 80’lerin setine götürmeye karar verdik. O yıllar büyüklerimizin gençliklerini yaşadıkları yıllara denk geliyor. Dizide bir senaryo değil, büyüklerimizin hayatları işleniyor. Biz de, büyüklerimizi bir nebze olsun geçmişe götürmek ve onları mutlu etmek istedik” şeklinde konuştu.