ZİGANA HALI SAHA SAHİBİ İHSAN KELEŞ’İN ACI GÜNÜ -Sancaktepe News

SON DAKİKA

ZİGANA HALI SAHA SAHİBİ İHSAN KELEŞ’İN ACI GÜNÜ

Bu haber 28 Ağustos 2020 - 23:37 'de eklendi ve 633 views kez görüntülendi.

ZİGANA HALI SAHA SAHİBİ İHSAN KELEŞ’İN ACI GÜNÜ

Sancaktepe Zigana Halı Sahalarının sahibi İhsan Keleş, bir ayda ikinci kardeş acısı. 

Sancaktepe Trabzonlular Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve Zigana Spor Kulübü Başkanı İhsan Keleş’in kardeşi Şenol Keleş, Trabzon da uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitirdi.

Merhum Şenol Keleş

Bir ayda ikinci kez kardeş acısı yaşayan Sancaktepe Ziganaspor Kulüp Başkanı İhsan Keleş’in kardeşi Şenol Keleş, Trabzon da uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Akşam saatlerinde kardeşi Şenol Keleş’in silahlı saldırı sonucu hayatını kaybettiği haberi Sancaktepe Spor camiasını ve sevenlerini derinden üzerken Sancaktepe Ziganaspor Kulüp Başkanı İhsan Keleş’in yaklaşık bir ay önce ağabeyi Ekrem Keleş’i  geçirdiği kalp krizi sonrasında kaybetmişti.

Sancaktepe Trabzonlular Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve Zigana Spor Kulübü Başkanı İhsan Keleş’in kardeşi Trabzon da uğradığı silahlı saldırı sonucu 49 yaşında vefat eden Şenol Keleş’in cenazesi 29 Ağustos Cumartesi günü öğlen namazı sonra Trabzon Merkez’de toprağa verilecektir.

Sancaktepe News Gazetesi ailesi olarak merhum Şenol Keleş’e Allahtan Rahmet başta Zigana Spor Kulübü Başkanı İhsan Keleş’e olmak üzere Keleş Ailesine, yakınlarına, sevenlerine ve Sancaktepe Ziganaspor camiasına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Zigana Spor Kulübü Başkanı İhsan Keleş Tel :0530 523 86 04