GÜNDEM Sancaktepe News % Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

YUSUF SUNAR; ÜLKEMİZDE ‘NİK’ GENÇLİĞİ DİYE BİR GENÇLİK TÜREDİ

Bu haber 19 Eylül 2021 - 18:57 'de eklendi ve 192 views kez görüntülendi.

Sancaktepe Saadet Partisi İlçe Başkanlığı aylık olağan genişletilmiş ilçe divan toplantısın Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Sunar’ın katılımı ile yaptı yaptı.

Ağustos ayı genişletilmiş ilçe divan toplantısını Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Sunar’ın katılımı ile İstanbul Büyükşehir Belediye Eyüp Kültür Sanat Merkezinde yapan Saadet Partisi Sancaktepe İlçe başkanı Bayram Öztürk, “Yaşanabilir Türkiye, yeniden Büyük Türkiye ve yeni bir dünya için Sancaktepede gece gündüz çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

Saadet partisi Sancaktepe İlçe Başkanlığı aylık olağan genişletilmiş il divan toplantısına Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Sunar, Saadet Partisi İstanbul İl başkan yardımcısı Hakan Tevfik Erdağ, Saadet Partisi Sancaktepe İlçe Başkanı Bayram Öztürk, ilçe başkan yardımcıları ilçe yöneticileri, mahalle başkanları ve mahalle teşkilat görevlileri katıldı.  

YUSUF SUNAR; ÜLKEMİZDE ‘NİK’ GENÇLİĞİ DİYE BİR GENÇLİK TÜREDİ

Saadet Partisi Sancaktepe Ağustos ayı genişletilmiş ilçe divan toplantısında konuşma yapan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollağlu’nun selamlarını Sancaktepe’ye getirdiğini dile getiren Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Sunar, 20 yıldır memleketi yönettiğini zanneden bir iktidar var. Ülkeyi algı operasyonları ile memleketi idare eden bir iktidar var. Memleketimizin sorunlarına çözüm üretemeyen bir iktidar var. Bu durumda sorunları çözemeyerek sorunları her gecen gün daha da büyüten bir iktidarla karşı karşıyayız. 20 yıldır AK Partinin yönetemediği bir ülkeden maalesef. Adalet hepimizin malumu. İşsizlik ve Eğitim ortada. Üniversitelerden mezun olan gençlerimizin iş bulamadan hayatlarına devam ediyorlar. Ülkemizde “NİK” gençliği diye bir gençlik türedi.  Ne işte ne istihdamda olan gençlik. Ev genci türedi. Neden çünkü iktidar mezun olan gencimize iş bulamaz durumda olduğu için.  Bunun için gece gündüz çalışmak mecburiyetindeyiz” ifadelerini kullandı.

BAYRAM ÖZTÜRK; BİR HÜKÜMET ÜÇ ŞEYLE ÖLÇÜLÜR, MANEVİYAT, EKONOMİ VE DIŞ POLİTİKA

Ağustos ayı genişletilmiş ilçe divan toplantısında açılış konuşması yapan Saadet Partisi Sancaktepe İlçe Başkanı Bayram Öztürk, “Bir hükümet üç şeyle ölçülür Ahlak, maneviyat, ekonomi ve dış politikayla belli olur. Bir hükümet kendisini yüz günde kendisini belli eder olmadı bir yılda. Koskoca 18 yıl geçti. 18 yılda 750 milyar dolar Türkiye’nin borcu ve eski parayla 200 katrilyon faize hazineden faize para ödüyoruz. Önümüzdeki yıllarda 340 katrilyon faiz ödemesi yapılacak. Gençlerimize 2800 tl veriyoruz. Tüm kazanımlar faize gidiyor. Biz bu yüzden Saadet Partisi olarak geleceğimizi kurtarmak için gece gündüz demeden çalışacağız. Yaşanabilir Türkiye, yeniden Büyük Türkiye ve yeni bir dünya için Sancaktepede gece gündüz çalışmalarımız devam ediyor” ifadelerini kullandı.

Protokol konuşmalarının ardından Saadet Partisine yeni üyelerine Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Sunar, İl Başkan Yardımcısı Hakan Tevfik Erdağ ve İlçe Başkanı Bayram Öztürk tarafından rozetleri takıldı.