YENİDOĞAN POLİS MERKEZİ HİZMETE AÇILDI - Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

YENİDOĞAN POLİS MERKEZİ HİZMETE AÇILDI

Bu haber 16 Ocak 2021 - 15:31 'de eklendi ve 335 views kez görüntülendi.

YENİDOĞAN POLİS MERKEZİ HİZMETE AÇILDI

Sancaktepe Yunus Emre Mahallesi’nde kısa bir süre önce temeli atılan ve İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’nun himayelerinde yapımı tamamlanan Yenidoğan Şehit Mustafa Güsul Polis Merkezi Hizmete Açıldı.


12 Ocak Salı günü gerçekleşen açılış programına; Sancaktepe Kaymakamı Adnan Çakıroğlu, Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü, İlçe Emniyet Müdürü Veli Şengül, Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcıları, siyasi parti temsilcileri ve Muhtarlar katıldı. 


Açılış programında kısa bir konuşma yapan Sancaktepe Kaymakamı Adnan Çakıroğlu, “Yenidoğan Şehit Mustafa Güsul Polis Merkezimiz vatandaşlarımızın asayişi ve huzuru için hizmet verecek. İlçemize yakışır bir polis merkezi oldu. İlçemize ve ülkemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.


“Güler Yüzle Hizmet Edin”
Ülkemizin ve ilçemizin huzur ve güvenliği için görevlerini özveriyle yerine getiren emniyet teşkilatımızın değerli personellerine görevlerinde başarılar dileyen Kaymakam Çakıroğlu, Vatandaşlarımıza her koşulda güler yüzle hizmet verilmesi talimatını verdi.


Kaymakam Çakıroğlu, “Polis Merkezimin yapımındaki katkılarından dolayı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’ya ve İstanbul Valimiz Sayın Ali Yerlikaya’ya teşekkürlerimi sunuyorum” diyerek konuşmasını tamamladı.


Yapılan konuşmaların ardından Sancaktepe Kaymakamı Adnan Çakıroğlu, Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü ve İlçe Emniyet Müdürü Veli Şengül ile birlikte yeni Polis Merkezinde incelemelerde bulundu. Açılış programı sonunda Polis Merkezinin yakınında ikamet eden bir vatandaş, emniyet görevlilerine “mahallemize hoş geldiniz” diyerek, tatlı ikramında bulundu.