YAYLA GIDA DA KUMANYA PAKETLERİNDE KAMPANYA -Sancaktepe News

SON DAKİKA

YAYLA GIDA DA KUMANYA PAKETLERİNDE KAMPANYA

Bu haber 31 Mart 2020 - 22:21 'de eklendi ve 258 views kez görüntülendi.

YAYLA GIDA DA KUMANYA PAKETLERİNDE KAMPANYA

Korabavürüs nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı “Biz Bize Yeteriz” kampanyasına Yayla Gıda dan tam destek.

MUSTAFA YAYLA

Yayla Gıda da kumanya paketlerinde kampanya. Yaklaşan Ramazan öncesi ve Koranavirüs (Covid 19) nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla başlatılan “Biz Bize Yeteriz” kampanyasına bir destekte Yayla Gıda dan. Ülkemizin yaşadığı bu sıkıntılı günlerde vatandaşlara destek amacıyla kumanya kolilerinde kampanya düzenlediklerini söyleyen Yayla Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yayla, kampanya hakkında bilgi verdi.

HAZIRLIKLARIMIZ TAMAM

Her bütçeye uygun kumanya kolileri yapıldığını dile getiren Yayla Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yayla, “ülke olarak yaşadığımız bu sıkıntıdan bir önce kurtulmak içen mevlam yardım etsin. Ülke olarak virüsten dolayı evde kaldığımız bu günde bizlerde gıda kolilerde kampanya yaptık. Her bütçeye uygun gıda kolisi hazırlıklarımızı yaptık. Bir evin temel ihtiyacını içinde olan makarnasından salçasına, zeytininden sıvı yağına kadar oluşan koli çeşitlerimiz mevcuttur.”

MİLLETİMİZİN YANINDAYIZ

İsteğe göre koli hazırladıklarını dile getiren Mustafa Yayla, “Kumanya kolilerimizi kampanya çeşidine gire fiyatlandırdık. Koli fiyatlarımız isteğe göre 55 tl, 75 tl, 95 tl, 100 tl den 145 tl ye varan çeşit ve seçeneklerimiz ile hayır sevenlerimizin hizmetindeyiz. Ramazanda ve Koranavirüsün’den dolayı yaptığımız kampanyada isteğe göre dağıtımını gerçekleştiriyoruz. Allah bu zor günlerimizde milletimizin yardımcı olsun. Tüm milletimizin Ramazanı Şerif-i şimdiden hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.