YALAN HABERE ÖZKAN DAN TEPKİ - Sancaktepe News YALAN HABERE ÖZKAN DAN TEPKİ GÜNDEM - Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

YALAN HABERE ÖZKAN DAN TEPKİ

Bu haber 19 Nisan 2020 - 1:59 'de eklendi ve 159 views kez görüntülendi.

YALAN HABERE ÖZKAN DAN TEPKİ

Haber Türk muhabiri Öznur Karslı Çetiner’in sokağa çıkma yasağı ve Metrobüst ulaşımı konusunda canlı yayında kullandığı kelime tepkilere neden oldu.  

Darülaceze Metrobüs durağından Haber Türk’ün 14 Haber kuşağına bağlanan muhabir Öznur Karslı Çetiner, yayında yollarla ilgili genel bilgi verirken Metrobüs konusunda yarım saattir Metrobüs geçmiyor demesi üzerine İYİ Parti İBB Gurup Başkan Vekili, Sancaktepe ve İBB Meclis üyesi İbrahim Özkan, sosyal medya üzerinden tepki gösterirken gazetemize açıklamada bulundu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Koronavirüs tedbirleri kapsamında 18 Nisan Cumartesi -19 Nisan Pazar günü uygulanacak önlemleri hatırlatan İBB İYİ Parti Gurup Başkan Vekili İbrahim Özkan, “sokağa çıkma yasağı kapsamında Otobüs ve Metrobüs için alınan kararlar İETT; sabah saat 07:00,10:00, akşam ise 17:00, 20:00 saatleri arasında 445 hatta 4 bin 636 otobüs seferi gerçekleştirecek. Metrobüs hattında, sabah saat 06:00, 10:00, akşam 16:00-20:00 saatleri arasında 240 sefer yapılma kararı alınmıştı. Bu kapsamda uygulama devam ederken Haber Türk’ün muhabirinin bu şekilde yayın yapması pes dedirmiştir.

Yayını yaptığı esnada bile Metrobüsün geçmesine rağmen yarım saattir buradayım hiç Metrobüs geçmedi demesi tam bir yandaş gazetecinin yapacağı bir durum ve kınıyorum. Haber Türkün yayında dediği saate bakıldığında 30 dakikada 20 tane Metrobüs geçmiş olduğunu görüyoruz. Ülke olarak zor günleri dayanışma içinde hep birlikte aşmak için İBB kadroları elinden geleni yaparken sadece birilerine yalakalık yapmak için bu tür yayınları kınıyorum” ifadelerini kullandı.