VEDAT TAŞDELEN, GÜVEN TAZELEDİ - Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

VEDAT TAŞDELEN, GÜVEN TAZELEDİ

Bu haber 28 Kasım 2021 - 13:25 'de eklendi ve 297 views kez görüntülendi.

KAI Sancaktepe Başkanı Güven Tazeleyen Vedat Taşdelen Oldu. Kars Ardahan Iğdır KAI Sancaktepe Kültür ve Dayanışma Derneğinin yeni dönemde Başkanı güven tazeleyen Vedat Taşdelen oldu.

Kongre Sancaktepe’deki dernek merkezinde yapıldı. Kongre yoğun kalımla gerçekleşti. Korona virüs pandemi kuralları tedbirlerinde yürütülen kongrede Vedat Taşdelen güven tazeledi.

Şükrü Öztürk’ün sözcülüğünde başlayan kongrede yapılan oylamayla Divan Başkanı Ahmet Yılmaz, Divan Üyeleri Şefik Duman ve Hasan Basri Cengiz seçildi.

 İBB Meclis üyesi Ahmet Yılmaz ‘ın divan başkanlığında yapılan oylamada faaliyet raporu, denetim raporu ve mali durum, konularında bilgi verilmesinin ardından Kars, Ardahan ve Iğdırlıların oluşturduğu genç ve dinamik kadrodan oluşan yönetim Kurulu listesi oy birliğiyle seçildi.

Ahmet Yılmaz, ‘’Saydam Ve Şefaf Yönetim’’

Divan Başkanı Ahmet Yılmaz yapmış olduğu konuşmada ‘’ Denetim, Gelir gider ve Faaliyet raporları az evvel okundu. Şeffaf ve saydam yönetim anlayışından dolayı başta yönetim kurulu üyeleri olmak üzere Başkan Vedat Taşdelen’e teşekkür ederim. ‘’ ifadelerini kullandı.

Vadat Taşdelen ‘’Birlik Beraberlik ve Dayanışma İçerisinde Olacağız.’’

Zorlu bir pandemi koşulu sonunda bu yağmurlu günde olağan kongremizi siz kıymetli hemşerilerimizle bir araya gelmekten büyük mutluluk duyuyorum. Derneği aldığımızda 60 bin tl gibi bir borçla aldık ve hemşerilerimiz ve yöneticilerimizin desteğiyle kısa sürede pandemiye rağmen kapatmayı başardık.

Kars Ardahan ve Iğdır Bir Kültür Mozaiği

Kars Ardahan ve Iğdır dünyanın hiçbir yerinde olmayan bir kültür mozaiğine sahip bizde kültürümüzün verdiği bu düsturla hiçbir siyasal ayrım olmaksızın siyaset üstü bir anlayışla yolumuza ilerleyeceğiz. Siyasi temsilcilerimizi A Partisi, B Partisi, C Partisi diye ayrım yapmaksızın destekleyeceğiz. ‘’ Dedi.

Sancaktepe KAI Kars Ardahan Iğdır Kültür ve Dayanışma Derneği yönetim ve Denetim kurulu şu isimlerden oluştu.

Yönetim Kurulu

Vedat Taşdelen

Güner Duman

Nurettin Topçu

Alper Alagöz

Vedat Yağışan

İsrafil Kasımoğlu

Ozan Bıçakçı

Vural Duman

Şükrü Öztürk

Azad Çağdavu8l

Murat Yıldız

İlhan Ülker

Allahverdi Nama

M.Faruk Birlik

Ali Altuntaş

Denetim Kurulu

Nurettin Mengükan

Hasan Erli

Harun Kılıç