Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

AV. ŞEYMA DÖĞÜCÜ: YAŞANABİLİR SANCAKTEPE İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Bu haber 21 Ağustos 2022 - 1:01 'de eklendi ve 92 views kez görüntülendi.

Sancaktepe Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Yenidoğan Sosyal Tesisi AK Parti İstanbul Milletvekilleri ve AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe’nin katılımı ile hizmete açıldı.

Sancaktepe Merve mahallesinde bulunan Şehit Furkan Doğan Gençlik Merkezi’nin yanında Sancaktepe’lilerin hizmetine açılan Yenidoğan Sosyal Tesisi 6500 m2 açık alana sahip. AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü ve AK Parti  İstanbul Milletvekillerinin birlikte açılış kurdelesini kestiği, Yenidoğan Sosyal Tesisin ana bina 110 kişilik olup, 550 kişilik alakart hizmetinin yanında açık alanı ile birlikte toplu organizasyonlarda 2000 kişiye hizmet verecek tesisin açılışında Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü, “Sancaktepe’ye geldiğimiz günden buyana yaşanabilir Sancaktepe için yaşamaya değer bir Sancaktepe için çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

OSMAN NURİ KABAKTEPE: İBB SANCAKTEPE İÇİN ÜÇ YILDA NE YAPTI

Memleketimizde Ülkemizde ilçemizde tebessüm ettiren eserlerin altında AK Partinin İmzasının olduğunu dile getiren AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, “AK Parti tüm halkımıza tebessüm ettiren eserlerin altına imzasını atıyor. Burada hizmet ve eser üretmekte yoksun olanların guguk kuşu siyasetiyle veya şezlong siyasetiyle yaptıkları belediyecilik anlayışı memleketimizde kentlere ve şehirleri nereye götürdüğünü hep birlikte görüyoruz. Sayın Genel Başkan Kılıçdaroğlu, CHP’nin iktidarda ne yapacağını görmek için belediyelerde ne yaptığımıza bakın demişti. Bizde bakıyoruz İstanbul da CHP Büyükşehir Belediyesi demo olarak ne yapıyor da iktidara gelince öyle bir şey olmayacak tabi ki bakıyoruz ne görüyoruz hiç ve yok görüyoruz. Sancaktepe Belediyemizin bütçesi ile İBB’nin bütçesini karşılaştırdığımızda yüz katından daha fazla rakamla karşılaşıyoruz. Şu soruyu sormak Sancaktepe’lilerin hakkı. Sancaktepe’ye gelecek yasal payın %40’nı alacaksın, peki üç yılda Sancaktepe’ye ne yaptınız. AK Parti olarak eser üretmeye, yüzlerdeki tebessümüm artırmaya ve milletimiz için çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

MİLLETVEKİLİ MUSTAFA ATAŞ: BELEDİYECİLİKTE VE HİZMETTE ADRES AK PARTİ

Sancaktepe’ye Kazandırılan Sosyal tesisin hayırlı olmasın temenni eden ve Açılışta milletvekilleri adına konuşmalarına başlayan AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, “belediyecilikte ve hizmette adres AK Parti. Birileri temel atmama törenleri düzenlerken AK Partinin başlatıp hizmete aldığı eserleri yeniden sanki kendileri yapmış gibi törenler düzenleyip hizmet yapma adına millete yalan siyaseti uygulayanlar varken biz gerçek hizmetlerimiz ile milletimizi buluşturmaya devam ediyoruz. Bugün hizmete aldığımız tesisimiz Sancaktepe’ye değer katacaktır. Tesis Sancaktepe İlçemize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

KAYMAKAM AHMET KARAKAYA: SANCAKTEPE VATANDAŞLARIMIZ İÇİN CAZİBE MERKEZİ

Açılışta yaptığı konuşmada Sancaktepe’nin Anadolu yakasının hızlı büyüyen bir ilçesi olduğunu dile getiren Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya, “ilçemiz Anadolu yakasının hızlı bir şekilde gelişen bir ilçesi. Her türlü imkanlarıyla insanlarımız için cazibe merkezi Sancaktepe. Sancaktepe ilçemiz hızlı nüfus artışı ile her türlü kamu hizmeti ile vatandaşlarımız için çekim noktası. Bizde sağlıktan eğitime belediyecilik hizmetlerinden güvenlik ve sosyal hizmetlere kadar ilçemizde bütün hizmetlerin kalitesini artırarak çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

AV. ŞEYMA DÖĞÜCÜ: YAŞANABİLİR SANCAKTEPE İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Yenidoğan Sosyal Tesisin açılışında katılımcılara teşekkür ederek başlayan Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü, şöyle devam etti;

Sancaktepe’ye yeni bir tesis kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü, “Sancaktepe’ye geldiğimiz günden buyana yaşanabilir Sancaktepe için yaşamaya değer bir Sancaktepe için çalışıyoruz. Sürdürülebilir yaşam alanlarının sosyal imkanlarını ilçemize kazandırmaya devam ediyoruz. İlk sosyal tesisimizi Yenidoğan’a açmıştık. İlçemize ikinci sosyal tesisi olan Yenidoğan Sosyal Tesisimizi açmanın gururunu yaşıyorum. Ayrıca Hanımeli Kafemizin çalışmalarının sonuna geldik.  Hanımeli kafemizin tamamlandığı zaman ilçemize güzel bir tesis daha kandırmış olacağız. Çok yakında temelini atacağımız Aydos Millet Bahçemizim çalmaları sona gelmiş durumda. Daha güzel Sancaktepe için hizmet etmeye devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.  

Sancaktepe Yenidoğan Merve Mahallesi’nde bulunan Şehit Furkan Doğan Gençlik Merkezi’nin içinde yer alan Yenidoğan Sosyal Tesisin açılışına AK Parti İstanbul İl Balkanı Osman Nuri Kabaktepe, Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü’nün yanı sıra AK Parti İstanbul Milletvekilleri Mustafa Ataş, Erol Kaya, Serkan Bayram, Osman Boyraz, Ravza Kavakçı Kan, Mihrimah Belma Satır, Müşerref Pervin Tuba Durgut, Fatih Süleyman Denizolgun, Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya, AK Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Turgay Akpınar, MHP Sancaktepe İlçe Başkanı Arzu Karaalioğlu, BBP Sancaktepe İlçe Abdulkadir Darel, İlçe Birim Müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Protokol konuşmalarının ardından Protokol hep birlikte Yenidoğan Sosyal Tesisin kurdele kesimi yaptıktan sonra yemeğe geçildi.