ÜNLÜLER TURNUVA İLE BİR ARAYA GELİYOR - Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

 ÜNLÜLER TURNUVA İLE BİR ARAYA GELİYOR

Bu haber 31 Mayıs 2022 - 13:10 'de eklendi ve 168 views kez görüntülendi.

CADDE NEWS SANCAKTEPE NEWS          

Televizyondan hayranı olduğunuz ünlü sanatçıların “oyuncu” olarak yer aldığı Verhoeven Cup İstanbul Şöhretler Karması Turnuvası, İstanbul Bilardo Akademisi’nde 31 Mayıs – 2 Haziran tarihleri arasında düzenleniyor.

          Türkiye Bilardo Federasyonu ile Mavi Beton’un ortak proje olarak hayata geçirdiği, Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük ve iyi salonlarından biri olan “Bilardo Akademisi” nin ev sahipliğinde düzenlenen “Verhoeven Cup İstanbul Şöhretler Karması 3 Bant Bilardo Turnuvası” başlıyor.

       Turnuvada ; Baha, Bülent Özdemir, Can Özsobay, Cengiz Baltepe, Dağhan Külegeç, Gürkan Gümüş, Hakan Şensoy, Hale Başkaya, İlhan Şeşen, Levent Özdilek, Murat Kekilli, Nedim Tolga Süer, Onur Mete, Sarper Semiz, Saygın Soysal ve Tolga Sünter,  şampiyon olabilmek için kıyasıya yarışacak.

       İlk dörde kalan sporcuya 12.000 TL para ödülü ve plaketler verilecek. Yarışmaları bilardo severler de ücretsiz olarak izleme olanağına sahip olacaklar. 31 Mayıs Salı günü 11:00’dan itibaren yarışmacıların antrenman maçlarının yapacağı turnuva saat 16;00’da başlayacak.