Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

ÜMİT EVCİ, RAMAZAN AYI İNSANLIĞA SAĞLIK, HUZUR VE BARIŞ GETİRSİN

Bu haber 01 Nisan 2022 - 1:19 'de eklendi ve 99 views kez görüntülendi.

Temiz Toplum Derneği Sancaktepe İlçe Başkan Yardımcısı ve ICS GRUP Genel Müdürü Ümit Evci, 2 Nisan Cumartesi günü başlayacak olan Ramazan ayı için mesajı yayınladı.

Başkaları için bir şeyler yapmanın vermiş olduğu manevi doygunluk ile işlenen hayırların ve yapılan ibadetlerin Yüce ALLAH katında kabulünü temenni eden Temiz Toplum Derneği Sancaktepe İlçe Başkan Yardımcısı ve ICS GRUP Genel Müdürü Ümit Evci, “Ramazan ayı İslam alemine ve tüm insanlığa Sağlık, Huzur ve Barış getirmesini temenni ederim” ifadelerini kullandı.

İslam coğrafyasında yaşanan gözyaşının Ramazan ayı vesilesiyle sona ermesini temenni eden ICS GRUP Genel Müdürü ve Temiz Toplum Derneği Sancaktepe İlçe Başkan Yardımcısı Ümit Evci, “Ramazan ayında Oruç tutmak dinimizin beş şartından biri. Ramazan ayında yapılan ibadetlerin yanında Oruç tutmak beraberinde sağlık, huzur, Rahmet, mağfiret, bereketiyle beraber yardımlaşmanın ve dayanışmanın bizler için önemini ortaya koymaktadır”.

Ümit Evci, “Peygamber Efendimizin de buyurdu gibi Ramazan yardım etme ve ihsanda bulunma ayıdır. Ülkemizin ve halkımızın içerisinde bulunduğu ekonomik zorluklarda göz önünde bulundurulduğunda birlik beraberlik ve dayanışma daha da önem kazanmaktadır. Başkaları için bir şeyler yapmanın vermiş olduğu manevi doygunluk ile tutmuş olduğumuz oruçların, işlenen hayırların ve yapılan ibadetlerin Yüce ALLAH katında kabulünü dilerim. Ramazan ayı İslam alemine ve tüm insanlığa Sağlık, Huzur ve Barış getirmesini temenni ederim” ifadelerini kullandı.