ÜLKEMİZİ BULGARİSTAN DA TEMSİL EDECEKLER - Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

ÜLKEMİZİ BULGARİSTAN DA TEMSİL EDECEKLER

Bu haber 04 Nisan 2021 - 1:29 'de eklendi ve 499 views kez görüntülendi.

ÜLKEMİZİ BULGARİSTAN DA TEMSİL EDECEKLER

Sancaktepe Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Sporcuları Güreşte Ülkemizi Bulgaristan turnuvasında temsil edecek.

Güreş Federasyonunu Antalya da düzenlediği Milli Takım seçmelerinde Türkiye şampiyon olan Sancaktepe Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Sporcusu Mustafa Kemal Kıyı ve Türkiye 2. Si olan Fatih Önalan Ülkemizi Bulgaristan da yapılacak turnuvasında temsil etmeye hak kazandılar. Mustafa Kemal Kıyı ve Fatih Önalan, Bulgaristan da yapılacak turnuvasında Türk Bayrağını göklere çektirerek Sancaktepe’nin ismini Avrupa ve Dünya ya duyurmak için elimizden geleni yapacağız” ifadelerini kullandılar.

Sancaktepe Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları Güreş Federasyonunu Antalya da düzenlediği Milli Takım seçmelerinde şampiyon olan Mustafa Kemal Kıyı ve Fatih Önalan ülkemizi Bulgaristan turnuvasında temsil edecekler. Güreşte ülkemizi Bulgaristan turnuvasında temsil edecek olan Mustafa Kemal Kıyı ve Fatih Önalan, duygularını gazetemize anlattılar.

Yasin Aka

Sancaktepe Belediyesi Kulübü için Antalya’daki müsabakaların güzel olduğunu dile getiren Sancaktepe Belediye Gençlik Spor Kulüp Koordinatörü Yasin Aka, “Pandemi nedeni ile Dünyada ve Türkiye’de çalışmalar durmuştu. Sancaktepe Belediyesi olarak idmanlarımıza kesintisiz devam ettik. Sporcularımıza ulaşamadığımız süreçte canlı yayın ile süreçleri takip ettik. Güreşte Bulgaristan’a giden iki sporcumuz var. Antalya da diğer branşlar da müsabakalar devam ediyor. Diğer branşlarda da başarılar bekliyoruz. Antalya da turnuvada 20 sporcumuz ve 4 hocamız Antalya da bizleri temsil ediyorlar. Mustafa Kemal Kıyı ve Fatih Önalan’la teşekkür ediyorum genç kardeşlerimize örnek oldular” ifadelerini kullandı.  

Mustafa Kemal Kıyı

Antalya’daki turnuvada Türkiye 2. Si olan Mustafa Kemal Kıyı, “turnuvaya çök çalıştım. Kendime inancım tamdı. Turnuvada toplan 4 kişiyi yenerek şampiyon oldum. Bulgaristan’daki turnuvada inşallah şampiyon olup Türkiye’mizin bayrağını göklere çektireceğim. Sancaktepe’lilerden bizlere dualarını eksik etmesinler” ifadelerini kullandı.

Fatih Önalan

Sancaktepe Belediyesi Spor Kulüp adına güreştiğini dele getiren Fatih Önalan, “pandemi nedeniyle kulüpler kapalıydı. Pandemi sürecinde ben durmadım sürekli çalıştım. Antalya da çok şükür güzel bir başarı elde ettim. Bu başarı benim için yeterli değil. Daha iyi dereceler için Bulgaristan turnuvasına gideceğim. Bulgaristan da iyi dereceler alıp Avrupa ve Dünya şampiyonasına girmek için mücadele edeceğim. Bulgaristan da yapılacak olan turnuva bir nevi Milli Takım seçmesi gibi olacak.  Avrupa ve Dünya şampiyonasına kimin gideceğini belirleyen turnuva. Antalya da yapılan seçmelerde çalışmamın karşılığını aldığımı düşünüyorum. Bulgaristan da madalyalar ile Ülkemizin Bayrağını dalgalandıracağım ve Sancaktepe’mizin ismini duyuracağız” ifadelerini kullandı.