ÜÇ GÜN BOYUNCA ‘NARKO TIR’ SANCAKTEPEDE - Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

ÜÇ GÜN BOYUNCA ‘NARKO TIR’ SANCAKTEPEDE

Bu haber 25 Şubat 2022 - 19:34 'de eklendi ve 259 views kez görüntülendi.

‘Narko Tır’ Sancaktepede. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nün Narko Tır’ı üç gün boyunca Sancaktepede.

En iyi Narko polisi annedir, sloganı ile İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nün aileleri ve gençleri uyuşturucu madde zararlarına karışı bilgilendirmek amacıyla kurmuş olduğu Narko Tır’ı Sancaktepe Kaymakamlığı önünde 3 gün boyunca vatandaşlar gezebilecek.  

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ve Sancaktepe Emniyet Müdürlüğü ekipleri Sancaktepe Sancaktepe Kaymakamlığı önünde 28 Şubat Pazartesi gününden başlayıp 2 Mart Çarşamba saat 17:00 a kadar duracak olan Narko Tır Sancaktepede öğrencilere ve ailelerine uyuşturucu ve etkileri konusunda bilgilendirilmesi amacıyla stand açacak. İçişleri Bakanlığı tarafından hayata geçirilen “En İyi Narkotik Polisi Anne” projesi kapsamında ‘Narko Tır’ını Sancaktepe’li kadın, erkek ve gençlere bağımlılıkla mücadele bilgilendirme broşürü dağıtımı yapılarak üç gün boyunca madde bağımlılığı, uyuşturucu maddelerin zararları ve bu konularda alınacak önlemlere dair bilgilendirme ve dijital ortamda vatandaşları yetkililer bilgilendirecek.