“TURNA GOLD” DEMOKRASİ CADDESİNDE AÇILDI - Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

“TURNA GOLD” DEMOKRASİ CADDESİNDE AÇILDI

Bu haber 19 Mayıs 2022 - 16:11 'de eklendi ve 289 views kez görüntülendi.

CADDE NEWS SANCAKTEPE NEWS

 ‘TURNA GOLD’ Sancaktepe Demokrasi Caddesinde açıldı.  ‘TURNA GOLD’ Demokrasi Caddesinde görkemli açılış töreni ile Sancaktepeli vatandaşların hizmetine girdi.

Farklı sektörlerde Sancaktepe’ye değer katan Sancaktepeli iş insanları bir araya gelerek ‘TURNA GOLD’ mağazasının açılışını gerçekleştirdiler. Nurettin Mengükan, Ercan Doğru ve Recai Deniz’in bir araya gelerek Demokrasi Caddesinde ‘TURNA GOLD’un açılışında Sancaktepe’nin her kesiminin bir arya geldiği açılış ile gerçekleştirildi.

TURNA GOLD DEMOKRASİ CADDESİNDE

Görkemli şekilde gerçekleşen açılış töreni ile Sancaktepelilerin hizmetine giren ‘TURNA GOLD’ Sancaktepe’ye ve kuyumcu sektörüne yeni bir konsept ile farkındalık oluşturdu. Sancaktepe İnönü Mahallesi Demokrasi Caddesi No 19 /21A numarada açılışı gerçekleşen ‘TURNA GOLD’ Sancaktepe sakinlerinin hizmetine girdiği açılış programında Cadde News ve Sancaktepe News Gazetemizin Genel yayın yönetmeni Asiye Soytürk’ün sorularını Firma yetkilileri ve katılımcılar duygularını mikrofonlarımıza değerlendirdiler.

‘TURNA GOLD’ Firma ortaklarından Recai Deniz, “yeni açtığımız işyerimizde sektöre farklı konseptle girdik. TURNA GOLD mimarisiyle müşterilerimize ferah ve rahat bir ortamda alışveriş yapabileceği, fiyatlardan korkmayacağı ve güçlerinin yetebileceği ürünlerle hizmet etmeye amaçlıyoruz. ‘TURNA GOLD’ olarak Sancaktepeli hemşerilerimize her türü model, çeşitlerimiz ve farklı fiyatlarımızla hizmetindeyiz” ifadelerini kullandı.

Üç İş insanı arkadaşı ile birlikte ‘TURNA GOLD’ firmasında bir araya geldiklerini dile getiren firma ortaklarından Nurettin Mengükan, “Sancaktepe’ye güzel ve nezih mekanla hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Sancaktepeli hemşerilerimizi bizleri yalnız bırakmadıkları için teşekkür ederim” ifadelerin kullandı.

‘TURNA GOLD’ un açılışında mikrofonlarımıza duygularını aktaran vatandaşlar, Sancaktepe’ye, Nurettin Mengükan’a Ercan Doğru’ya ve Recai Deniz’e hayırlı olsun temennisinde bulunarak teşekkürlerini ilettiler.