TURGUT DAŞ GAZETEMİZİ ZİYARET ETTİ - Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

TURGUT DAŞ GAZETEMİZİ ZİYARET ETTİ

Bu haber 02 Eylül 2021 - 12:15 'de eklendi ve 133 views kez görüntülendi.

Sancaktepespor Kulüp Başkanı Turgut Daş, Cadde ve Sancaktepe News Gazetemizi ziyaret etti.

Cadde ve Sancaktepe News Gazetemizin Genel Müdürü Halit Soytürk’ü ziyaret eden Sancaktepespor Kulüp Başkanı Turgut Daş, “ilçede yerel basının önemine dikkat çekerken Soytürk, gençlere verdikleri önemden dolayı ve nazik ziyaretlerin nedeniyle teşekkür etti.  

Genel Müdür Halit Soytürk’ü ziyaret eden Sancaktepespor Kulüp Başkanı Turgut Daş, “Sancaktepe News Gazetesi olarak ilçemize, spor camiasına ve gençlerimize verilen desteklerden dolayı teşekkür ederim. Yerel basının önemi çok büyük bu minvalde ilçemiz özelinde yapmış olduğu çalışmalardan dolayı Cadde ve Sancaktepe News Gazetesi ailesine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Sancaktepenin geçlerine sağladıkları güzel imkanlar nedeniyle Sancaktepespor camiasına teşekkür eden Gazetemiz Genel Müdürü Halit Soytürk, “ilçemizde spor alanında yapmış oldukları işlerden dolayı Kulüp Başkanı Turgut Daş’a teşekkür ediyorum. Bizler Cadde ve Sancaktepe News ailesi olarak Sancaktepenin yarınları için tüm imkanlarını seferber edenlere teşekkür ediyorum. Çünkü Sancaktepe hepimizin ve Sancaktepe’yi seviyoruz. Ziyaretinden dolayı sayın kulüp Başkanı Turgut Daş beye teşekkür ediyorum ve çalışmalarında başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Sancaktepespor kulüp Başkanı Turgut Daş’ın gazetemizi ziyaretinde Sancaktepe de sporun dünü bugünü ve yarınları için neler yapılabileceği hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.