TÜGVA GENEL BAŞKANI ENES EMİNOĞLU’NDAN “BERAT'A BİR NEFES” KAMPANYASINA DESTEK Sancaktepe News Sancaktepe News Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

TÜGVA GENEL BAŞKANI ENES EMİNOĞLU’NDAN “BERAT’A BİR NEFES” KAMPANYASINA DESTEK

Bu haber 15 Aralık 2021 - 13:18 'de eklendi ve 229 views kez görüntülendi.

TÜGVA GENEL BAŞKANI ENES EMİNOĞLU’NDAN “BERATA BİR NEFES” KAMPANYASINA DESTEK

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Genel Başkanı Enes Eminoğlu’ndan Sancaktepe’li SMA Hastası Berat Çelik için yapılan yardım kampanyasına destek.

Sancaktepe Temiz Toplum Lideri Halit Soytürk, Cadde ve Sancaktepe News Gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Asiye Soytürk, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Genel Başkanı Enes Eminoğlu’nu makamında ziyaret ederek Sancaktepe’li SMA hastası Berat Çelik için yapılan yardım kampanyasına destek istedi. Ziyarette Enes Eminoğlu, “yapılan kampanyaya şahsım ve çevremizle elimizden geleni yapmaya hazırız” ifadelerini kullandı.

Sancaktepe Temiz Toplum Lideri Halit Soytürk, TÜGVA Genel Başkanı Enes Eminoğlu,
Cadde ve Sancaktepe News Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Asiye Soytürk

Sancaktepe’li SMA Hastası Berat Çelik için yapılan yardım kampanyasına Cadde ve Sancaktepe News Gazetesi, Sancaktepe Temiz Toplum Derneği, Sancaktepe Belediyesi’nin yanında birçok kuruluşun destek verdiği kampanyaya bir destekte Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Genel Başkanı Enes Eminoğlu’ndan geldi.

TÜGVA Genel Başkanı Enes Eminoğlu,

ENES EMİNOĞLU; “BERATA BİR NEFES HEDİYE ETMEK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

TÜGVA genel Merkezinde TÜGVA Genel Başkanını ziyaret eden Sancaktepe Temiz Toplum Lideri Halit Soytürk, Sancaktepe’li SMA Hastası Berat Çelik için yapılan yardım kampanyası hakkında bilgi verirken TÜGVA Genel Başkanı Enes Eminoğlu, “Berat için yapılan yardım kampanyasına elimizden ne gelirse yapmaya hazırız. Bildiğiniz gibi bu tür kampanyalara resmi olarak destek veremiyoruz. Berata umut olmak için çevremiz ile çalışarak kampanyaya destek vereceğiz. “Berat İçin El Ele” Berata bir nefes hediye etmek için çalışacağız. İnşallah yapılan bu kampanya ile Berat evladımız annesi babası ve sevenleriyle bir arada uzun ve sağlıklı bir ömür geçirmesini Yüce Allahtan temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.    

Sancaktepe Temiz Toplum Lideri Halit Soytürk,

SOYTÜRK; “HAYDİ BERAT İÇİN EL ELE”

 Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Genel Başkanı Enes Eminoğlu’nun misafirperverliği ve yardım severliğinden dolayı genel başkana teşekkür eden Sancaktepe Temiz Toplum Lideri Halit Soytürk, “Sancaktepe’mizin evladı SMA Hastası Beratımız için yapılan valilik onaylı yardım kampanyasına bizler destek vermekteyiz. Sancaktepe Belediye Başkanımız Av. Şeyma Döğücü Hanım Efendi başta olmak üzere ilçemizde birçok kurum bu kampanyamıza destek veriyorlar. Ülkemizin en büyük gençlik teşkilatı olan TÜGVA Genel Başkanı Enes Eminoğlu beyinde bu kampanyaya destek vermesi bizleri sevindirmiştir. “Berat İçin El Ele” kampanyamıza desteklerini esirgemeyen Enes Eminoğlu başta olmak üzere herkese Berata bir nefes hediye etmeye çalıştıkları için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.