TAVACI ERCAN USTA SANCAKTEPE’LİNİN HİZMETİNDE -Sancaktepe News

SON DAKİKA

TAVACI ERCAN USTA SANCAKTEPE’LİNİN HİZMETİNDE

Bu haber 25 Nisan 2021 - 16:49 'de eklendi ve 639 views kez görüntülendi.

TAVACI ERCAN USTA SANCAKTEPE’LİNİN HİZMETİNDE

Doğu ve Güneydoğu Mutfağının Lezzet Markası “Tavacı Ercan Usta” Sancaktepe Şubesi ile Anadolu’nun lezzetlerini Sancaktepe’ye sunuyor.

Belediye Başkanlarından, Milletvekillerine, Sanat ve spor camiasından birçok ünlünün uğrak yeri olan “Tavacı Ercan Usta” Çamsan Park Avm’de Sancaktepe sakinlerine hizmet vermeye devam ediyor. Pandemi sürecinde Sancaktepe Belediyesi ve Kaymakamlığından hijyen ve sosyal mesafe kurallarına riayet ettikleri için teşekkür belgesi alan, Aslen Ağrı Eleşkirtli olan Ercan Öztürk 12 yaşında geldiği İstanbul da gıda sektörünün her kademesinde görev alarak kendi markasını gerçekleştirmeyi başardı.

Bulaşıkçılıktan mutfak yöneticiliğine, yetenekleri sayesinde gelen Ercan Öztürk, Vatani görevini bitirip tekrar geldiği İstanbul da sırasıyla, Fatih’te Türk Orta doğu mutfağı yemeklerini, Tabbahu Sultan, Güneşli Seraf Restoran, Bağdat Caddesi Mezze Restoran, Emmim Restoran ve Altın Koza Restoranda da kurucu mutfak yöneticiliği yaparak, sokak lezzetinden Elit Gurme lezzetlerine kadar her kesime hitap eden bir şef olduğunu ispatladı.

“Tavacı Ercan Usta” markasının sahibi Ercan Öztürk, “28 yıldır Gastronomi de uzmanlığım var. “Tavacı Ercan Usta” Anadolu’nun zeytinyağı ve tereyağı mutfağını öncelikle yerelde sonra da evrensel anlamda mutfağına sahibiz. Kahvaltı öğünümüz ve çorba menümüzde var. Kahvaltılıklarımız tamamen natürel ve %80 i Anadolu’dan tedarik ediyoruz” ifadelerini kullandı.

SAC TAVA!

Kuzu eti, domates, biber ve tereyağı ile sac tava yaptıklarını dile getiren “Tavacı Ercan Usta” “pirzola tava, Tavuk tava ve karışık tava dediğimiz tava çeşitlerimiz var. Etlerimizi pişirdiğimiz saclarımızı özel olarak Diyarbakır’da yaptırıp getiriyoruz. Sac tava15 dakika gibi bir sürede pişmiş oluyor. Menümüzde Lahmacunu birinci kalite undan yapılan hamurumuza özel bir marinasyon ile harcımızı yapıyoruz. “Tavacı Ercan Usta” da bütün üretimimizi Balıkesir’deki karkas kuzularımızdan alıyoruz. Buraya gelen etlerimiz soğuk zincirden mutfağımıza geliyor. Güzel bir şekilde onları işleyip lezzetli yemekler çıkartmaya çalışıyoruz” dedi.

 YÖRESEL YEMEKLER

“Tavacı Ercan Usta” da yöresel yemek üzerinde menülerinin olduğunu dile getiren Ercan Öztürk, “kaburga dolması Sac Tava, Kebap çeşitleri, Süryani İçli Köfte, Beyran Çorbamızın yanında öğle saatlerinde özellikle hafta sonları menüden bir yemek seçip ön plana çıkarıyoruz. Mesela Yuvalama Çorba, Ezme ve Güveç gibi çeşit çeşit yemek potansiyelimiz var. Tamamen yöresel yemekler yapıyoruz. Sektör de damak zevki dışında en ucuz ürünü kullanıp, müşterilerin sağlıklarını hiçe sayıp, kısa yoldan para kazanmak isteyen çok kişi var. Ben bu anlamda Belediye Başkanlarımıza ve Zabıta denetim ekiplerine uyarıda bulunmak isterim. Lütfen teftişlerini yoğunlaştırsınlar. Her önüne gelen Sağlık ve Hijyeni arka plana atıp dükkân açıyor” dedi.

PAKET SERVİSİMİZ İLE HİZMETTEYİZ

Deneyimli motor kurye ekipleri ile dağıtım ağılarının olduğunu dile getiren Ercan Öztürk, pandemi içim alınan tedbirler kapsamında paket servisimiz var. Siparişi alır almaz en kısa zamanda müşterilerimize ulaştırıyoruz. Sabah saat 9 gibi tam teşekküllü açıp aksam 9 da kapanıyoruz. Alkolsüz bir mekân olduğumuzun altını çizmek isterim. Ağırlıklı olarak paket siparişi oluyor. İnşallah bu hastalık bir an önce biter de herkes kendi işine düzgün şekilde geri döner. Biz Pandemi den önce hizmete sabah kahvaltı ile başlıyoruz. Kahvaltı çeşitlerimiz çok geniş. Kahvaltı çeşidimiz yöresel ürünlerle oluşuyor. Kahvaltı servisimiz bitince öğle yemeği ile devam ediyoruz.

AĞRI’LILARIN GURURU

Her fırsatta memleketine olan sevgisini ve bağlılığını belirten Ercan Öztürk’ün son olarak Ağrılı hemşerilerimizden birkaç beklentisi var. ‘’Ağrılı hemşerilerimizden, derneklerimizden, federasyonlarımızdan, “Tavacı Ercan Usta” Restoranlara uğramalarını bekliyoruz. İşletmemizin kapıları bütün hemşerilerimizin hizmetine sonuna kadar açıktır. Çocukluktan beri Ağrı’ya özlemimiz var, biz biriz beraberiz, birbirimize her türlü desteği sunmalıyız, hemşerilerimiz ile her konuda çalışmaya hazırız. Tüm Sancaktepe’lileri “Tavacı Ercan Usta” ya bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

ÇAMSAN PARK AVM

Sarıgazi Mahallesi, Yenice Sokak, No:24/C Sancaktepe / Çamsan Park Avm

Telefon: 0216 365 30 06 / 0216 365 30 07 / 0532 760 22 79

www.tavaciercanusta.com Facebook/tavaciercanusta İnstagram/camsanparktavaciercanusta