TARABZONLULAR ŞEYMA DÖĞÜCÜ’YÜ KEMENÇE İLE KARŞILADI - Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

TARABZONLULAR ŞEYMA DÖĞÜCÜ’YÜ KEMENÇE İLE KARŞILADI

Başkan Av. Şeyma Döğücü, STK ziyaretlerine devam ediyor. Sancaktepe Trabzonlular Derneğini ziyaret eden Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü, kemençe ile karşılandığı ziyarette neşeli anlar yaşandı.

Bu haber 01 Aralık 2022 - 22:01 'de eklendi ve 133 views kez görüntülendi.

Başkan Av. Şeyma Döğücü, STK ziyaretlerine devam ediyor. Sancaktepe Trabzonlular Derneğini ziyaret eden Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü, kemençe ile karşılandığı ziyarette neşeli anlar yaşandı.

Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü, STK ziyaretleri kapsamında Sancaktepe Trabzonlular Derneğini ziyaret etti. Kemençe eşliğinde Trabzonspor ve Sancaktepe’nin konuşulduğu ziyarette Sancaktepe Trabzonlular Dernek Başkanı Atilla Çebi, Sanacaktepe AK Parti İlçe Başkanı Turgay Akpınar, Sancaktepe Belediyesi AK Parti Meclis Üyeleri Yeşim Uzuncaok, Hasan Basri Cengiz ve dernek yönetimi hazır bulundu.

Ziyarette yaz aylarında Karadeniz gezisinde Trabzon da yaşadığı anısını anlatan Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü, “ben Şehit Eren Bülbül filmini izleyince Trabzonluların Trabzonspor aşkını anladım. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Murat Zorluoğlu’na Karadeniz gezimiz esnasında Trabzon da günler nasıl geçiyor diye sorduğumda başkanda Trabzonspor şampiyon olduğundan bizim için her şey yolunda bizim için sıkıntı yok dedi. Bu akşam burada bizleri Kemençe ile karşılamanızın yanında borda mavi aşkınızı bir kez daha gördük” ifadelerini kullandı.

Trabzonlulara misafirperverliklerinden dolayı teşekkür eden AK Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Turgay Akpınar, “biz her zaman Trabzonluların desteğini gördük ve görmeye de devam ediyoruz. AK Parti olarak bu ülkede çok güzel hizmetler yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Önceliğimiz 2023 seçimlerinde Sayın Cumhurbaşkanımızı tekrar başkan ve 2024 seçimlerinde Sayın başkanımız tekrar Belediye Başkanı olarak ülkemize ilimize ve ilçemize hizmet edecektir” dedi.

Belediye başkanına ziyaretlerinden dolayı teşekkür den Sancaktepe Trabzonlular Dernek Başkanı Atilla Çebi, “Sancaktepe’nin yarınları için çalışan herkese teşekkür ederim. Biz Trabzonlular olarak Ülkemize ve ilçemize hizmet edenlerin her zaman yanında olduk olmaya da devam edeceğiz. Dernek olarak Horon ve Kemençemizi gençlerimize öğretmek için çalışmalarımız devam ediyor. Dernek merkezimizde haftanın belli günlerinde Kemençe ve Horan eğitimi veriyoruz. Tüm Sancaktepe’li hemşehrilerimizi Kemençe ve Horon eğitimine bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Ziyarette konuşmaların ardından soruların cevaplanması ile birlikte Trabzonspor’un konuşulduğu ziyarette Belediye başkanı av. Şeyma Döğücü ve AK Parti İlçe Başkanı Turgay Akpınar’ın Kemençe çalmaya çalışmaları katılımcılara keyifli anlar yaşattı.